Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui

Feng Shui er en flere tusinde år gammel kinesisk indretningsfilosofi, som har så eftertragtede resultater, at vores del af verden tager den mere og mere til sig.

Du kan bruge det, når du indretter dit hjem, dit hjemmekontor og din arbejdsplads til bevidst at skabe bedre energi, mere flow og større livsglæde for dig selv og dem, der bor i dit hjem eller bruger lokalerne.
Når du opholder dig et sted der er rart at være, påvirker det dig med god energi og resultatet er, at din livskvalitet forbedres.

Den oprindelige form for Feng Shui praktiseres oftest ud fra fokus på indretning og den ydre.
Jeg mener dog, at selvudviklingen, som jeg omtaler som Den Indre Feng Shui, er en essentiel del af at få succes med det du gerne vil ændre i dit liv, når du praktiserer bevidst boligindretning.

Dette kombineret med det faktum at ikke alle kan puttes ned i samme kasse, er medvirkende til at jeg har udviklet en mere holistisk og intuitiv metode, der passer bedre til den nye tids energi, hvor alting ikke er så firkantet og regelret.

God energi på flere måder

Uanset hvor du er i dit liv, kan du altid forbedre forskellige områder af dit liv med din indretning, og her hos mig er der masser at gå på opdagelse i.

På bloggen finder du læssevis af inspirerende indlæg, og skriver du dig op til nyhedsbrevet modtager du en gratis Ebog og Audioguide.

Jeg tilbyder rådgivning, og har desuden lavet workshops, live kurser og onlinekurser både til begyndere, singler, virksomheder og til dig, der gerne vil hele vejen rundt i dit hjem og forbedre dit liv.
Drømmer du om at blive professionel konsulent, er uddannelsen måske noget for dig.

 

Inspiration

Jeg udgiver ofte tips og tricks på min blog, og du kan hente inspiration i min Ebog og Audioguide, som du kan downloade gratis:

Blog
På bloggen kan du blandt andet læse en kort guide til, hvordan du hurtigt kan komme i gang med feng shui med fem nemme tips.

Gratis Ebog og Audioguide
E-bog og Audioguide der tager dig igennem de grundlæggende trin til god feng shui.

 

Rådgivning

Rådgivning, der løfter energien i dig selv og dit hjem, så den gode energi breder sig som ringe i vandet ud i dit liv:

Mailkonsultation
Få hjælp til at placere baguakortet over din bolig, eller svar på dit feng shui spørgsmål inden for 24 timer på hverdage, så du hurtigt kan komme videre med at justere energien i dit hjem.

Facetimekonsultation
Få lagt baguakortet over din bolig, og tag mig med rundt i dit hjem via telefonen, så du kan få mine øjne på feng shui indretningen de steder du synes noget driller.

Hjemmebesøg
3 timers intuitiv rådgivning fra hjertet, med feng shui som et extra redskab til et løft af energien i dig og dit hjem, så du får et hjem der støtter dig på bedste måde i at opnå dine ønsker og drømme.

Forløb
Du har mig ved din side i et halvt år, hvor jeg rådgiver, støtter og holder dig motiveret i din proces, med en kombi af hjemmebesøg og facetimesessioner.

Virksomhed
Med et besøg hos din virksomhed rådgiver jeg til optimering af flow på alle fronter, helt fra medarbejdertrivsel og arbejdsglæde til effektivitet og de vigtige tal på bundlinien

 

Online

Lær de fantastiske feng shui regler at kende hvor du vil og i dit eget tempo:

 

Live

Jeg kommer ud og fortæller om feng shui:

Workshop
Kom og nyd et par hyggelige timer, hvor du lærer at skabe et dejligt liv for dig selv gennem god energi i dine omgivelser, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.

Venindeaften
Har i lyst til nogle hyggelige timer med inspiration til at skabe den skønne feng shui energi i hjemmet, er dette eventet for jer. Medbring hver jeres plantegning, så i hver især får nogle guldkorn med til jeres hjem.

Polterabend
Har du en veninde der skal giftes, som vil elske at få nogle gode feng shui råd der styrker kærligheden og ægteskabet, kommer jeg gerne ud og giver input. Jeg medbringer også gerne tarotkortene, hvis det kunne have interesse. 

 

Uddannelse i en Ny Tids Feng Shui

Drømmer du om at blive Intuitiv Feng Shui konsulent, tilbyder jeg en uddannelse, der både går i dybden med teorien og den personlige udvikling, samtidig med at du bliver trænet i at forbedre din intuition.
Du kan tage uddannelsen for din egen personlige rejses skyld, eller bruge den til at rådgive professionelt.

Du kan vælge at uddanne dig på 3 måder:

  1. Online selvstudie i egen tid og eget tempo
  2. Undervisning på et skræddersyet forløb med et hold du selv har sat
  3. Live hold undervisning sammen med andre ildsjæle

 

Indretning

Ønsker du at blive introduceret til indretning i de enkelte rum, kan du her læse mine korte introduktionsguides:

Indretning
Her får du en oversigt over, hvad de forskellige rum i dit hjem symboliserer, så du kan se, hvilket lokaler du kan fokusere på i forhold til, hvad du gerne vil forbedre i dit liv.

Indretning af dit kontor
Hvis du arbejder hjemmefra, får du her nemme tips til, hvordan du kan forbedre din karriere ved at justere energierne på din hjemmearbejdsplads eller dit kontor.

Indretning af dit køkken
Køkkenet repræsenterer rigdom, og med den rette indretning i dit køkken kan du forbedre rigdomsenergierne i dit liv.

Indretning af dit soveværelse
Soveværelset er der, hvor du kan optimere indretningen for at optimere dit kærligheds- og sexliv og få gang i romantikken.

Indretning af din stue
Trænger du til at styrke dit sociale liv med venner, familier eller andre fællesskaber, er det indretningen af din stue, du kan forbedre.