Få besked når der er nye personlige indlæg fra Rebekkah Ingen spam, kun kærlighed

Feng shui

Feng Shui er en gammel kinesisk indretningsfilosofi, som har så eftertragtede resultater, at vores del af verden også har taget filosofien til sig, blot i en mere vestlig udgave.

Du kan bruge Feng Shui, når du indretter dit hjem, dit hjemmekontor og din arbejdsplads, for bevidst at skabe bedre energi, mere flow og større livsglæde for dig selv og dem, der bor i dit hjem eller bruger lokalerne.

Filosofien dækker dog over mere end bare indretning. I praksis kan du skabe bedre energi ved at ændre og optimere al energi i dine omgivelser. Der er energi i alt fra indretning til ting, tanker og følelser og til de mennesker, du omgiver dig med. Det handler derfor også om livsstil.

Vil du forbedre energien i dit liv, udbyder jeg både kurser og uddannelse, der kan jeg hjælpe dig med at blive klogere på feng shui filosofien.

Feng shui på dine præmisser

Uanset hvor du er i dit liv, kan du forbedre de forskellige livsområder.
Jeg har kurser til singler, virksomheder og dig, der gerne vil hele vejen rundt i dit hjem og dit liv. Drømmer du om at blive konsulent, så er Intuitiv feng shui uddannelsen måske noget for dig:

Kurser

Uddannelse

Du kan også læse mere om, hvordan du indretter dit hjem mest optimalt i de enkelte rum:

Indretning

Indretning af dit kontor

Indretning af dit køkken

Indretning af dit soveværelse

Indretning af din stue

Inspiration

Jeg udgiver ofte tips og tricks på min blog, og du kan hente inspiration i min e-bog, som du kan downloade gratis:

Blog

Gratis e-bog

Hvorfor en intuitiv tilgang?

Feng shui er blevet praktiseret i flere tusinde år.
Den oprindelige form, der stammer fra Kina, praktiseres oftest ud fra indretning og den ydre feng shui. Jeg mener dog, at selvudviklingen og den indre feng shui er en lige så stor del af at få succes med det du gerne vil ændre i dit liv.
Derfor arbejder jeg ud fra en mere intuitiv metode, der også inddrager blandt andet kroppens flow og grounding.