Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui

Feng Shui er en flere tusinde år gammel kinesisk indretningsfilosofi, som har så eftertragtede resultater, at vores del af verden tager den mere og mere til sig.

Du kan bruge Feng Shui, når du indretter dit hjem, dit hjemmekontor og din arbejdsplads til bevidst at skabe bedre energi, mere flow og større livsglæde for dig selv og dem, der bor i dit hjem eller bruger lokalerne.
Når du opholder dig et sted der er rart at være, påvirker det dig med god energi og resultatet er, at din livskvalitet forbedres.

Den oprindelige form for Feng Shui praktiseres oftest ud fra fokus på indretning og den ydre Feng Shui.
Jeg mener dog, at selvudviklingen, som jeg omtaler som Den Indre Feng Shui, er en essentiel del af at få succes med det du gerne vil ændre i dit liv, når du praktiserer bevidst boligindretning.

Dette kombineret med det faktum at ikke alle kan puttes ned i samme kasse, er medvirkende til at jeg har udviklet en mere holistisk og intuitiv metode, der passer bedre til den nye tids energi, hvor alting ikke er så firkantet og regelret.

 

Feng Shui på dine præmisser

Uanset hvor du er i dit liv, kan du altid forbedre forskellige områder af dit liv med Feng Shui, og her hos mig er der masser at gå på opdagelse i.

På bloggen finder du læssevis af inspirerende indlæg om god Feng Shui, og skriver du dig op til nyhedsbrevet modtager du en gratis Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil.

Jeg har desuden lavet onlinekurser både til singler, virksomheder og til dig, der gerne vil hele vejen rundt i dit hjem og forbedre dit liv med Feng Shui.
Drømmer du om at blive konsulent, er Intuitiv Feng Shui Uddannelsen måske noget for dig.

 

Feng Shui indretning

Ønsker du at blive introduceret til indretning med Feng Shui i de enkelte rum, kan du her læse mine korte introduktionsguides:

Indretning
Her får du en oversigt over, hvad de forskellige rum i dit hjem symboliserer, så du kan se, hvilket lokaler du kan fokusere på i forhold til, hvad du gerne vil forbedre i dit liv.

Indretning af dit kontor
Hvis du arbejder hjemmefra, får du her nemme tips til, hvordan du kan forbedre din karriere ved at justere energierne på din hjemmearbejdsplads eller dit kontor.

Indretning af dit køkken
Køkkenet repræsenterer rigdom, og med den rette indretning i dit køkken kan du forbedre rigdomsenergierne i dit liv.

Indretning af dit soveværelse
Soveværelset er der, hvor du kan optimere indretningen for at optimere dit kærligheds- og sexliv og få gang i romantikken.

Indretning af din stue
Trænger du til at styrke dit sociale liv med venner, familier eller andre fællesskaber, er det indretningen af din stue, du kan forbedre.

 

Inspiration

Jeg udgiver ofte tips og tricks på min blog, og du kan hente inspiration i min Ebog og Audioguide, som du kan downloade gratis:

Blog
På bloggen kan du blandt andet læse en kort guide til, hvordan du hurtigt kan komme i gang med feng shui med fem nemme tips.

Gratis Ebog og Audioguide
E-bog og Audioguide der tager dig igennem de grundlæggende trin til god feng shui.

 

Kurser

På kurserne får du hjælp til at gå i dybden med både den indre og den ydre feng shui.
Jeg giver dig redskaber til at indrette din bolig på en måde, der skaber den bedste energi inden for de livsområder, du gerne vil forbedre. Udover at skabe bedre energi i dit hjem, guider jeg dig også til, hvordan du kan arbejde med alt det der sker inden i dig selv og i dit liv undervejs:

Feng Shui Dit Div Kurset
Kurset er for dig, der gerne vil have en større bevidsthed om, hvordan dine omgivelser påvirker dig og lære at indrette dig, så du opnår den optimale energi i hele din bolig. På kurset lærer du, hvordan du opnår gode resultater med både små og større justeringer af indretningen i dit hjem, så de støtter dig i at få det liv du ønsker dig.

Feng Shui Din Business
Dette onlinekursus er ideelt, både hvis du er nystartet eller igangværende iværksætter og gerne vil skabe succes i din virksomhed ved at arbejde energetisk med dig selv og det sted du udfører dit arbejde. Du får redskaber, til at lave en 350 graders gennemgang af dig selv og din virksomhed, som skaber flow hele vejen rundt.

Feng Shui For Singler
Hvis du er træt af at være single, guider kurset dig til, hvordan du tiltrækker en kæreste gennem indretning af din bolig og ved at arbejde med det energiskifte, der sker inden i dig, når du justerer i dine omgivelser. Du får tilsendt videoer, lydfiler, PDF'er og inputs til både de ydre feng shui justeringer og dit indre arbejde, så du kan opnå den mest optimale kæreste tiltrækning med Feng Shui.

Ugens Feng Shui Fix
Hvis du er nybegynder og vil hurtigt i gang eller kender til Feng Shui og bare har brug for nogle nogle simple tips, er et ugentlige fix med Feng Shui tips et godt sted at starte. En gang om ugen i 14 uger får du tilsendt en video med ultranemme råd, der hjælper dig til at holde et godt flow.

21 dages rigdomstransformation
Feng shui onlinekursus for dig, der gerne vil have mere rigdom og overflod i dit liv. Hver dag i 21 dage modtager du en video + inspiration, visualiseringer eller øvelser, som åbner for dit pengeflow og giver plads til alt det der gør at du føler dig rig i dit liv.

 

Uddannelse

Drømmer du om at blive Intuitiv Feng Shui konsulent, tilbyder jeg en uddannelse, der både går i dybden med feng shui læren og den personlige udvikling, samtidig med at du bliver trænet i at forbedre din intuition.
Du kan tage uddannelsen for din egen personlige rejses skyld, eller bruge den til at rådgive som Intuitiv Feng Shui Konsulent når du er certificeret.

 

Lær om Feng Shui