Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng shui rådgivning

Få feng shui rådgivning, der løfter energien i dig selv, dit hjem eller din virksomhed, så den gode energi breder sig som ringe i vandet ud i dit liv, og skaber uanede muligheder for dig fremover.

En intuitiv feng shui session eller et forløb med mig er ikke bare et besøg, hvor jeg kommer hjem til dig og putter dig ind i en kasse, hvor du partout skal indrette dig rigidt efter alle feng shui kunstens regler.
Jeg ser DIG, hvor DU er, og præcis hvad DU har brug for, for at bevæge dig i den retning du ønsker dig.

Har du kun et enkelt spørgsmål, eller blot udfordret på, at få placeret baguakortet, kan du i stedet for en live session vælge en minisession over mail, og føler du det kan klares over telefonen, er det også muligt, at booke en session over facetime.

 • Mail Session 
  Få svar på dit spørgsmål inden for 24 timer på hverdage
 • Facetime Session 
  Tag mig med rundt i dit hjem over telefonen
 • Hjemme Session
  Jeg kommer hjem til dig og rådgiver til et løft af energien i dig og din bolig
 • Forløb
  Du har mig ved din side i din proces med en kombi af hjemmebesøg og facetimesessioner
 • Virksomhed
  Jeg besøger din virksomhed og rådgiver til optimering af flow på alle fronter

 

Andre der har kigget på Feng Shui Rådgivning, har også været nysgerrige på disse

 

Jeg er uddannet feng shui konsulent hos Western School of Feng Shui af selveste Terah Kathryn Collins, som ud over at undervise også har skrevet utallige bøger om feng shui.

Gennem årene har jeg udviklet min egen måde at praktisere feng shui på, hvor jeg kobler intuitionen sammen med de stærke feng shui redskaber, hvilket giver langt bedre resultater, end blot one size fits all mentaliteten, som for mig slet ikke rummer det hele menneske.

Derfor arbejder jeg mere flexibelt med filosofien end de fleste - ja nogle vil måske endda beskrive mig som en feng shui anarkist.