Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

 

Feng Shui for Singler onlinekurset er til dig som er træt af at være single.

På kurset får du 5 moduler, der på en nem og overskuelig måde guider dig til præcis hvad du skal gøre med feng shui i din indretning, for at tiltrække en dejlig kæreste ind i dit liv.

Kurset indeholder:

 • Nemme pdf'er med oversigter over den optimale kæreste-tiltræknings-feng-shui indretning
 • Lydfiler der forklarer alt materiale
 • Input til det indre arbejde
 • Videoer med extra forklaringer og kærlighedstips

feng shui for singler video

På de 5 moduler får du:

1. Modul - Baguakortet og kontakten til din kerne
I første modul kommer du til at arbejde med, at skabe et godt fundament, så du tiltrækker din nye kærlighed ud fra en god og stærk energi.
Når du tiltrækker ud fra en god og stærk energi, hvor du er godt groundet i dig selv, vil du nemlig nemmere tiltrække en der passer til dig, og ikke alle nitterne, der enten ikke gider dig, eller som du alligevel ikke passer sammen med.

 • Video - Det skal vi arbejde med på 1. modul
 • Pdf - Lær at lægge baguakortet
 • Mp3 - Lær at lægge baguakortet
 • Pdf - Oversigt og øvelser til at stå stærkt i dig selv
 • Mp3 - Gennemgang af oversigt til at stå stærkt i dig selv
 • Video - Hvor sidder kærlighedssplinten?
 • Video - Sådan laver du dit kærlighedsalter

2. Modul - Kærlighed og at give slip på gammelt
I 2. Modul får du styrket selve kærligheds energien.
Du kommer også til, at give slip på nogle af alle de gamle skuffelser, der ligger og samler støv i din energi.
Når de gamle triste oplevelser hober sig op inden i dig, udfylder de desværre også den plads, hvor din udkårne skulle have været.

3. Modul - Sanselighed og gamle mønstre
I 3. Modul handler det om at få glæden og sanseligheden tilbage i dit liv, for er der noget kærligheden ikke kan modstå, er det den høje energifrekvens man svinger på, når man har kontakt til netop glæden - Og du lærer at skabe den selv, så du ikke skal ud og hente det i andre.
Du kommer også lige et smut omkring gamle mønstre, så du kan blive bevidst om hvilke du ønsker at have med dig ind i det nye forhold.

PRIS DKK 995,-

Hvordan skal feng shui for singler kurset dog kunne hjælpe mig til at få en kæreste?

Jeg kan træde ind i en fremmed persons hjem, og med det samme spotte præcis hvor deres liv kører godt, og hvor der er udfordringer - Udelukkende ved at kigge på boligen og dens indretning.

Det kan jeg, fordi ALT er energi, der er smeltet sammen i en stor energimasse, som alle havdråberne er det i det store hav.

Alt hvad du omgiver dig med af fysiske ting, er blot en slags fysisk forlængelse af den energi der er inde i dig og i dine livsomstændigheder, som jo ikke er til at tage og føle på, og se med øjet.

Dine omgivelser afspejler din indre verden fuldstændigt. Og omvendt.

Så når du ændrer energien i dine fysiske omgivelser, ændrer din indre verden sig, og dermed også dine livsomstændigheder.

Og når du ved hvordan du indretter dine omgivelser bevidst med den aller bedste feng shui, kan du ændre energien, så du tiltrækker din nye kæreste ind i dit liv hurtigere end du kan nå at sige "Feng Shui er for vildt!" 5 gange.

Hvorfor er det ikke nok kun at lave feng shui i kærlighedsområdet?

Det er en misforståelse, at du bare skal dimse lidt i dit kærlighedsområde, hvis du gerne vil tiltrække den eneste ene ind i dit liv.

Det at du ikke har en kæreste, selvom du så forfærdeligt gerne ville have det, kan ligge mange steder i din bolig, fordi det ofte handler om helt andre ting, end selve manglen af kæreste.
Det kan være blokeringer fra din barndom, forholdet til din familie, dit selvværd, din evne til at stå ved dig selv, eller noget helt 5.

Derfor er det vigtigt, at du laver god kæreste feng shui i HELE dit hjem, så du får et godt energiflow i alle områder - Og det lover jeg dig kommer til at ske på Feng Shui For Singler kurset!

Hvorfor skal jeg også arbejde med min indre feng shui?

Det er ikke nok, at du rykker din sofa, maler en væg og sætter to ens potteplanter i din vindueskarm.

Det er en god start, ja.
Men når du ændrer i den ydre energi, vil der også ske ændringer i dit indre, som du bliver nødt til at forholde dig til, for at rykke dig et nyt sted hen - Det nye sted hvor din dejlige kommende kæreste bare står klar og venter på dig.

For at hele din indre verden skal kunne følge med alle de skønne ydre feng shui justeringer du laver, er der også lige så vigtigt materiale til det indre arbejde i hvert modul.

Jeg har tidligere tilmeldt mig onlinekurser, som jeg aldrig fik taget mig sammen til at tage, vil jeg så få noget ud af det her?

Det kommer jo lidt an på din egen motivation.
Vil du gerne have en kæreste, altså sådan RIGTIG GERNE?
Så burde det være motivation nok....?
Jeg har i hvert fald gjort mit for at variere materialet, så der er lidt for enhver smag: Små videoer, lydfiler man kan lytte til når man alligevel er på farten, nemme pdf oversigter til feng shui indretningen, og spørgsmål at besvare de dage man har lyst og overskud til at dykke dybere.

Hvad hvis jeg bor sammen med andre, skal de så også lave feng shui for at det virker?

Nej, du kan sagtens lave din egen feng shui, uden at dine børn, lejere eller andre der måtte bo under samme tag som dig behøver at deltage i det.
Det kan dog godt være, at de bliver påvirket af din gode kærligheds feng shui, da energien vil påvirke alle i boligen, men mon ikke det går ok.

PRIS DKK 995,-

Få også adgang til kurset gennem All Inclusive medlemsskabet

 

Andre der har kigget på Feng Shui For Singler kurset, har også været nysgerrige på disse