Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Rådgivning i dit hjem

Et besøg med mig som din feng shui konsulent er ikke "bare" en feng shui konsultation, der handler om hvordan dine møbler er placeret - Det er en feng shui konsultation, hvor jeg ser DIG, og rådgiver intuitivt, med feng shui som et extra redskab til et løft af dig og dit hjem.

Min fornemmeste opgave som feng shui konsulent er, at mærke energien i din bolig, og stille skarpt på hvordan de udfordringer du har i dit liv afspejler sig i dit hjem, så jeg kan guide dig til præcis hvor det er vigtigt, at lave de justeringer, der ændrer alt til det bedre.

Med mig som feng shui konsulent får du:

  • Min fulde opmærksomhed i op til 3 timer, hvor du fortæller mig om dig selv og dit liv, hvilke udfordringer du bakser med, og hvor du gerne vil hen med det hele
  • Spotlys på hvor du i virkeligheden spænder ben for dig selv, både på det indre og det ydre plan
  • Guidance til hvilke indre som ydre tiltag der skal til, for at du kommer (tilbage) på sporet henimod det liv du går og længes efter
  • En oversigt over de feng shui justeringer vi har talt om ved mit besøg, med forslag til prioriteringsrækkefølge
  • En opfølgende mail eller telefonsession på op til 30 minutter, hvor du får svar på de spørgsmål, der eventuelt skulle være opstået efter mit besøg

Du får ikke:

  • Et overfladisk besøg, hvor jeg belærer dig om, hvordan du skal indrette dig slavisk efter alle feng shui reglerne
  • En indretningsarkitekt, der fortæller dig hvor du kan købe alle de nyeste møbler og nips, så dit hjem kommer til at se ud som i smarte boligmagasiner

Pris kr. 5.000,-

Book din aftale ved at skrive til mig HER.