Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

01

jan

Indre feng shui
Tags: ,

Indre feng shui

Mange glemmer den indre feng shui, og tror at det da må være nok kun at lave ændringer i det ydre - Male en væg en bestemt farve, rykke sofaen over i det andet hjørne eller gå i lyserød fra top til tå, så ordner problemerne nok sig selv.

.....så let er det desværre ikke.

Når du laver den ydre feng shui i din indretning, skaber du energiflow, også i dit indre.

Du renser ud, gøder og skaber opmærksomhed på alle områder af dit liv, og dem der ikke er i balance, vil reagere mere på 'gødningen' end dem der er i balance.
Dette kan vise sig i dit liv via personer eller situationer, der udfordrer dig på lige præcis det område der er i ubalance.

Her er det en god idé at dykke ned i det, fordi det er vigtigt også at kigge indad, når du sætter gang i processer med feng shui.

Vælger du at stikke hovedet i busken til uvejret er ovre, forbigår du en kæmpe chance for indsigter, ahaoplevelser og personlig udvikling.

Du kan godt pleje dit kærlighedsområde efter alle kunstens regler og tage en grøn bluse på for at sætte gang i dit hjertechakra, for at redde dit skrantende ægteskab.

Men hvis du ikke forholder dig til hvorfor du/i er havnet i suppedasen, kan du være sikker på at skelletterne begynder at vælte ud af skabene, for at du skal deale med dem.

Det handler om at balancere den ydre rejse med den indre og omvendt - begge dele må være i spil, ellers rykker du dig ikke så meget som en meter.

 

Læs også Har du en feng shui splint?

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.