Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Stue

Da stuen symboliserer fællesskabet, kan du styrke fællesskabsfølelsen i din familie og dit sociale liv i det hele taget, ved at arbejde med energien i din stue, uanset hvor i din bolig den er placeret.

Feng shui din stue – Sådan gør du

Stuen skal gerne være indbydende indrettet med varme farver og bløde tekstiler, som vil medvirke til at rummet føles hyggeligt at opholde sig i.

Ildelementet er helt eminent til at skabe en god hyggelig og social stemning.
Vil du lave god feng shui i din stue med ildelementet, skal du have fat i røde nuancer, bogstaver, ord, bøger, trekantede former, billeder af mennesker og dyr, ild, lys af enhver art, skind, muslingeskaller og andet der stammer fra dyr.

Belysningen i stuen må gerne være blød og dæmpet, men stadigvæk kraftigt nok til, at alle kan se hinanden tydeligt, og skal helst nå helt ud i hjørnerne, så Ch’i energien ikke står stille og dør hen.

Feng shui stue – Enlig eller samboende

Bor du alene men drømmer om at have flere gæster, så gør plads til alle de gæster, du gerne vil have snart kommer på besøg i din stue. På den måde "narrer" du energien til at tro at der er besøgende på vej, og du vil manifestere flere gæster i dit hjem.

Bor du sammen med andre, skal der optimalt set være siddepladser nok til alle i husstanden, og vil du styrke fællesskabsfølelsen mellem jer, placér da siddepladserne rundt om et bord eller i en rundkreds, som hvis man sad omkring et lejrbål.

Hvis du ikke har plads til at have sofa og lænestole hele vejen rundt om sofabordet, kan du skabe god feng shui i din stue ved at have nogle puder, puffer eller marokkopuder, der ikke virker så bombastiske, som lænestole gør.

Feng shui stue – Hvad kan du ellers gøre

Er det helt umuligt, må du i stedet se, om du kan skabe en form for samling med et tæppe under sofa og bord, og evt. have de løse puder stablet, så de nemt kan tages frem, når du vil lave lejrbålsstemning omkring bordet.

Urinstinktet falder bedst til ro, når der er frit overblik over de farer, der kan finde på at nærme sig, derfor er siddepladser i powerspot, dvs. med en fast væg bag dig og udsyn til døre og vinduer, at foretrække.

Er det ikke muligt, at have alle siddepladser i powerspot og lave lejrbålsstemningen, fokuseres blot på at skabe optimal hygge ud fra de muligheder, du har at arbejde med.

 

Lær mere om indretning med feng shui