Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Konsultation Forløb

Forløb med både live og online feng shui konsultation for dig, der føler, at livet ikke rigtig spiller - Du er med andre ord mere end klar til, at der skal ske noget nyt.

Du er parat til at lave et dybdegående stykke arbejde med dig selv for at ændre tingenes tilstand, og du forstår, at feng shui ikke er en quick fix mirakelkur, men derimod en ydre støtte og et extra redskab til at rykke sig.
Det indre arbejde skal du stadigvæk lave, for at der sker de ændringer du drømmer om.

Det indre og det ydre følges ad, så når du ændrer ting i det ydre med bevidst indretning, sker der også en omrokering af energien inde i dig.
Det kan være noget af en mundfuld, og her står jeg klar til at lytte, støtte og hjælpe dig i processen.
Jeg ser DIG, og rådgiver dig intuitivt. Hele vejen.

Forløbet

Vi starter med en feng shui konsultation hjemme hos dig, hvor du har min fulde opmærksomhed i ca 3 timer.
Her fortæller du mig om dig selv og dit liv, hvilke udfordringer du bakser med, og hvor du gerne vil hen med det hele.

Med baguakortet som pejlemærke tager vi en rundtur i din bolig, hvor jeg mærker ind i energien, og stiller skarpt på hvordan de udfordringer du har i dit liv afspejler sig i dit hjem.

Jeg sætter spotlys på, hvor du i virkeligheden spænder ben for dig selv, og du får min guidance til hvilke indre som ydre tiltag der skal til, for at du kommer (tilbage) på sporet til det liv du går og længes efter.

Sammen lægger vi en prioriteringsplan for dine justeringer, og herefter har du mig 5x45 minutter henover 6 måneder på telefon/facetime, hvor vi taler om alt det der sker inden i og omkring dig, hvor du er udfordret, hvad det handler om, og hvordan du bedst navigerer i det.

Forløbet afrundes med endnu en konsultation hjemme hos dig, hvor vi tager en sidste rundtur i din bolig, opsummerer og lægger en frisk plan for dig fremadrettet.

Så længe vores samarbejde står på, har du gratis adgang til et kæmpe bibliotek af feng shui viden via All Inclusive medlemsskabet.

Pris kr. 9.500,- eller 6 rater á 1.585,-

Book dit forløb ved, at skrive til mig HER
Tilmelding ved ratebetaling er bindende, dvs, når du har betalt første rate, forpligter du dig til at betale de resterende 5 rater.