Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Feng Shui Indretning

Hvis du er en af dem vil styrke forskellige energier og følelser i dit liv, så har den rette feng shui indretning af din bolig stor betydning for, om du når dine mål.

Med en optimal feng shui indretning kan du blandt andet opnå et bedre familie- og kærlighedsliv og en bedre økonomi. Det drejer sig om at fokusere på, hvad de forskellige rum symboliserer og indrette boligen, så rummenes lys, møblering og farver rammer de rigtige energier.

Få den bedste feng shui indrenting i din boligs rum

Feng shui stue
Feng shui soveværelse
Feng shui kontor
Feng shui køkken

Indretning med feng shui

Stuen symboliserer fællesskab, og får at opnå de bedste feng shui energier skal stuens indrettes med varme farver og bløde tekstiler for at gøre rummet endnu hyggeligere.

Hvis du vil have mere kærlighed og måske finde en kæreste, er det soveværelset, du skal prioritere. Det er i soveværelset du skal lade op. Derfor skal du sørge for, at du har en god udsigt fra sengen, bruge bløde farver og belysning samt bløde, vamsede tekstiler for at skabe en imødekommende stemning. For at vække alle sanser kan du tilføre dufte og musik og drysse kærlighedssymboler rundt i rummet.

I feng shui indretning symboliserer køkkenet rigdom. For at forbedre rigdomsenergien i dit liv skal du blandt andet sørge for god belysning, rydde ud i det køkkenudstyr, du ikke bruger og sørge for, at der ikke er mørke tilproppede hjørner i dit køkken.

Du kan også fremme din karriere ved hjælp af feng shui indretning ved at justere energien det sted i dit hjem, du bruger som kontor eller hjemmearbejdsplads. Du kan blandt andet skabe gode energier ved at give arbejdspladsen et personligt præg med moodboards, diplomer og egne logoer.

 

Lær mere om feng shui indretning