Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng shui kurser

På et feng shui kursus hos mig lærer du hvordan du indretter dit hjem til at være mega hyggeligt, og hvordan du booster din bolig til at sprede den gode energi ud i specifikke områder af dit liv.

Lige nu tilbyder jeg:

  • Gå til feng shui
    Vi mødes 10 gange henover et år og hygger igennem, hvor jeg guider dig til hvordan du med din indretning kan skabe et dejligt hjem med skøn energi og selv blomstre op med alt det fantastiske du indeholder.
  • Feng shui workshop
    Bliv inspireret til hvordan du med små nemme justeringer får din bolig til at ose så meget af dejlighed, at du elsker at være der, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.

Jeg er vild med at afholde feng shui kurser, fordi der altid er en ganske særlig energi når nysgerrige mennesker mødes om en fælles interesse. Feng shui kurser har det med, at tiltrække lysende sjæle, der på forskellige måder er med til at løfte energien på verdensplan, og som blot udvider repertoiret ved at skabe god energi i deres hjem, som så igen breder sig ud i deres omgivelser.

En af de ting jeg også holder af ved at afholde et feng shui kursus er, at opleve det fællesskab der opstår, når ligesindede mødes om noget alle er nysgerrige på.

Dengang jeg selv sprang ud som spirituella, havde jeg ofte en følelse af, at jeg var den eneste i verden, der havde de interesser, og følte mig ofte ensom, selvom jeg kendte masser af mennesker.
Nu frydes jeg hver gang, jeg med et feng shui kursus kan være med til, at bringe mennesker sammen, som måske har det på samme måde.

 

 

Andre der har kigget på feng shui kurser, har også været nysgerrige på disse

feng shui uddannelse