Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng shui kurser

På et feng shui kursus hos mig lærer du hvordan du indretter dit hjem til at være mega hyggeligt, og hvordan du booster din bolig til at sprede den gode energi ud i specifikke områder af dit liv.

Lige nu tilbyder jeg:

 • Feng Shui Workshop for Begyndere
  1 dag med inspiration til hvordan du med små nemme justeringer får din bolig til at ose så meget af dejlighed, at du elsker at være der, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.
 • Feng Shui Workshop Advanced
  Tag et par timer ud en aften om måneden i 9 måneder, hvor du arbejder bevidst med at skabe balance mellem den ydre feng shui i dine omgivelser og din indre feng shui i dig, så det på smukkeste vis breder sig ud i dit liv.
 • Venindeaften/Polterabend
  Har du en veninde der skal giftes, eller er i en flok veninder, der har lyst til nogle hyggelige timer med inspiration til at skabe den skønne feng shui energi i hjemmet, er dette eventet. Medbring hver jeres plantegning, så i hver især får nogle guldkorn med til jeres hjem.
 • Intuitiv Feng Shui Uddannelsen Flex
  Sæt jeres eget hold på 3-5 personer, og bliv certificerede Intuitiv Feng Shui konsulenter på et forløb hvor datoerne tilrettelægges efter jer.
  Når i har færdiggjort uddannelsen og modtaget jeres certifikat, har i alle de redskaber i har behov for, for at kunne tage ud og rådgive privat og professionelt med en ny tids feng shui.

Jeg er vild med at afholde feng shui kurser, fordi der altid er en ganske særlig energi når nysgerrige mennesker mødes om en fælles interesse. Feng shui kurser har det med, at tiltrække lysende sjæle, der på forskellige måder er med til at løfte energien på verdensplan, og som blot udvider repertoiret ved at skabe god energi i deres hjem, som så igen breder sig ud i deres omgivelser.

En af de ting jeg også holder af ved at afholde et feng shui kursus er, at opleve det fællesskab der opstår, når ligesindede mødes om noget alle er nysgerrige på.

Dengang jeg selv sprang ud som spirituella, havde jeg ofte en følelse af, at jeg var den eneste i verden, der havde de interesser, og følte mig ofte ensom, selvom jeg kendte masser af mennesker.
Nu frydes jeg hver gang, jeg med et feng shui kursus kan være med til, at bringe mennesker sammen, som måske har det på samme måde.

 

 

Andre der har kigget på feng shui kurser, har også været nysgerrige på disse

feng shui uddannelse