Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Feng Shui Køkken

Dit køkken symboliserer rigdom

Feng shui dit køkken - Styrk rigdomsenergien

Uanset hvor i dit hjem dit køkken ligger, repræsenterer det rigdom, så her kan du med feng shui fremelske en følelse af overflod for at forbedre rigdomsenergien i dit liv.

Skab først og fremmest et køkken, du elsker at være i og som fungerer godt rent praktisk.
Sørg for god belysning og ryd ud i det køkkenudstyr, du ikke bruger, så energien kan komme rundt alle steder og sørg for, du ikke har tilproppede mørke hjørner, hvor flowet går i stå.

 

Lær mere om indretning med feng shui

Feng shui køkken - styrk energiflowet

Skarpe køkkenknive, der hænger fremme udsender en lidt uheldig skarp energi, som ikke er god for energiflowet, så opbevar dem hellere i en blok eller i skuffen.

Tomme beholdere som dåser, vaser og potter opbevares også bedst i skabe og skuffer, så de ikke står fremme og giver dit mindset en fornemmelse af mangel.

Og ellers gælder det bare om at fyre op for inspirerende sanseindtryk gennem farver, dufte og evt. overdådige frugtskåle, der giver dig en følelse af, at der altid er nok af alt og mere, hvor det kommer fra.

Når du har et køkken, du har lyst til at opholde dig i, og som giver dig lyst til at lave lækre retter, ved du, at du har god feng shui energi derude.