Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Feng Shui Kontor

Kontor og arbejdsplads i hjemmet symboliserer dit karriereliv.

Dit kontor, skrivebord og hjemmearbejdsplads symboliserer dit karriereliv uanset hvor i din bolig, det er placeret.
Om du har et helt kontor eller et lille hjørne af dit hjem, du bruger som arbejdsplads, kan du altid justere energien her, hvis du vil forbedre dit karriereliv.

Feng shui dit kontor - sådan gør du

Giv dit arbejdsområde et personligt præg med moodboards, diplomer, egne logoer på mapper osv. og lad kun de ting stå fremme, som inspirerer dig.

Opbevar resten i skuffer eller bag låger, så det ikke distraherer dig og sørg for, at det også fungerer rent praktisk med nem adgang til det, du skal bruge.

Sørg for god belysning og sæt også gerne en eller flere planter ved arbejdspladsen for at skabe ekstra liv i rummet.
Du er direktøren, om ikke andet så over dit eget liv, og skal gerne have det store overblik, så du kan se hvem og hvad, der kommer mod dig. Derfor er det bedst, at din arbejdsplads er placeret i powerspot, som er når du har en fast væg bag dig og frit udsyn til døre og vinduer, hvis pladsen tillader det.

 

Lær mere om indretning med feng shui

Feng shui dit kontor med direktørenergien

Tænk også i direktørenergien, når du vælger skrivebord og stol, hvis de er en del af dine arbejdsremedier.
Hvilken slags direktør er du i dit liv? Hvordan symboliserer dit skrivebord og arbejdsplads, at du tager ejerskab for det, du laver? Har du den plads, du har behov for på dit bord og i det område, du arbejder? Prioriterer du at sidde godt og ergonomisk optimalt? Føler du dig fortjent til at give dig selv det bedste arbejdsudstyr?

Når du indretter dit kontor eller anden form for hjemmearbejdsplads ud fra feng shui, så indret dig først og fremmest til en inspirerende og imødekommende atmosfære, der sætter dig i den sindsstemning, du har behov for, for at udføre dit arbejde på bedste måde.