Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng shui bog med en nutidig tilgang til filosofien

Her får du en nem og håndgribelig introduktion til feng shui, der inspirerer til en ny tilgang til filosofien, som passer bedre til nutidig vestlig indretning og mentalitet.
Du bliver guidet gennem de ellers strikte og gammeldags feng shui regler helt uden løftede pegefingre og opfordres til at mærke efter i dig selv undervejs, så din feng shui praksis bliver mere personlig og passer perfekt til dig og den du er.

Det er ikke nok kun at quickfixe alting uden på, hvis vi gerne vil ind og leve et liv, der ikke kun føles godt på overfladen, derfor inviteres du også til at dykke dybere ned i den selvudvikling, der uundgåeligt følger med når du praktiserer feng shui, så du kan heale og slippe de gamle mønstre, der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig.

Bogen beskriver de elementer feng shui er bygget op omkring, og indeholder desuden oversigter og konkrete anvisninger til god feng shui indretning, øvelser til din selvudvikling, og mine egne personlige fortællinger om hvad feng shui har rykket for mig i mit liv.
Mit håb er, at du vil bruge den til at skabe et fantastisk hjem med sprudlende feng shui, der spreder sig ud i dit liv, så du når dine mål og får alle dine drømme gjort til virkelighed.

 

E-BOG PRIS DKK 95,-

Få Ebogen som velkomstgave gennem All Inclusive medlemsskabet

Du kan også få fat i den fysiske feng shui bog hos din nærmeste boghandler, eller låne den på biblioteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kære Rebekkah
Jeg skriver til dig for at sige Tak! ❤
Tak for en dejlig bog – konstruktiv og inspirerende og let at gå til – og lækker og indbydende ????
Jeg har arbejdet med Feng Shui før med vilde og dejlige resultater.
Men gik også lidt kold i alle de der regler for hvornår noget skulle være tværstribet eller cirkelformet og ihvertfald grønt eller gult. Når det nu ikke lige gav mening for mig og mit hjem.
Du og din bog og din tilgang til det hele fik lige mindet mig om og ikke mindst givet mig troen på, at det er jo er mig, der ved, hvordan det skal være hos mig.
Så hvis jeg skal have rosenkvarts i mit rigdomsområde, så er det sådan det skal være????
Jeg har også virkelig støttet mig op af – og nydt at læse – dine personlige beskrivelser af alle de gange, hvor det ikke blev som man regnede med. (Har grinet meget af det der med at blive fyret lige når man har givet den gas i karriereområdet. Det giver jo mening i det lange løb men føles helt forkert lige når det sker) For sådan har jeg også oplevet det – splinterne vælter frem og det er overhovedet ikke lækkert som på Insta, når man går i gang.
Eller når man er kommet til at sætte for meget i gang og så bliver helt lammet og ikke kan røre en billedramme ud af flækken i 5 uger. Og så pludselig kan igen uden nogen “grund”.
Jeg har din bog liggende opslået på mit skrivebord og bladrer jævnligt i den.
De bedste hilsener og alt godt
Kristine