Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

01

jan

Hvad symboliserer enhjørningen?
Tags:

Hvad symboliserer enhjørningen?

Hvad symboliserer enhjørningen?

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed.

Ifølge Wikipedia er den et venligt, stolt, klogt og nysgerrigt dyr, der er sky og sjældent lader sig finde.

Enhjørningens horn i panden symboliserer styrke og healende kraft, og som kraftdyr står enhjørningen for at have en indre tro på sig selv, samtidig med styrken og modet til at forme sit liv til at være det man ønsker sig.

Jeg har altid haft et eller andet med enhjørninge, og det er ingen tilfældighed, at jeg har en enhjørning tatoveret på min arm.

Det er tit sådan, at de symboler vi tiltrækkes af, på ene eller anden måde spejler noget i os selv, eller støtter og løfter os i en energi vi har brug for, på det tidspunkt vi tiltrækkes af symbolet.

For mig symboliserer enhjørningen blandt andet det, at stå roligt og stærkt i sig selv, selvom man af omgivelserne opfattes som anderledes, og af nogle som decideret mærkelig.

Jeg ser en enhjørning som en magisk og unik skabning, der stolt skiller sig ud fra flokken, som den til tider bliver misforstået af, dels på grund af dens lidt fjerne og drømmende adfærd, men også dens mærkelige horn i panden, der vækker opsigt og postyr blandt dem der ikke har sådan ét.

En enhjørning vil aldrig lade sig tæmme - Den vil hellere dø end at skære sit horn af, for at blive accepteret af omgivelserne.

 

Se skør enhjørninge film HER

Læs også Dit tøj påvirker din energi

 

Er du nysgerrig på feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

2 kommentarer til indlægget


 • Kære Rebekkah,

  Jeg har fundet dit fine indlæg, fordi jeg har en voksende interesse for enhjørninger. Kan du fortælle mig, hvor du har din information fra? Synes din beskrivelse af enhjørningen er så fin, og jeg kan ikke finde mere af den slags information. Jeg vil gerne læse mere om den, kan du sende et link eller en titel på bog?

  Ser frem til at høre fra dig,

  Dbh. Sacha

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.