Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

11

nov

Hvad symboliserer enhjørningen
Tags:

Hvad symboliserer enhjørningen

En enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, kærlighed og lykke.
Ifølge Wikipedia er den et venligt, stolt, klogt og nysgerrigt dyr, der er sky og sjældent lader sig finde.

Enhjørningens horn i panden symboliserer styrke og healende kraft, og som kraftdyr står enhjørningen for at have en indre tro på sig selv, samtidig med styrken og modet til at forme sit liv til at være det man ønsker sig.

Hornet stråler ud fra pandechakraet, og kan derfor også ses som et symbol på stærk intuition.

99% Enhjørning

Allerede før enhjørningen var en populær merchandise, havde jeg et eller andet med enhjørninger, og lad mig bare slå fast med det samme: Sådan har jeg det stadigvæk.

Jeg er så pjattet med enhjørninger, at jeg har en enhjørning tatoveret på min arm, og jeg var lykkelig, da enhjørningeemojien endelig så dagens lys. Jeg havde det nærmest som om det var noget jeg havde manifesteret.

Gennem tiden har jeg talt utroligt meget om enhjørninger, hvilket har resulteret i, at folk kan finde på at sende mig enhjørningenips, som øreringe, stickers, badges og andet fint, simpelthen fordi de kommer til at tænke på mig, når de ser noget med en enhjørning.
Oh the joy hver gang jeg åbner en pakke med enhjørningedimsedut!

Se også en fjollet enhjørninge film jeg har lavet HER

Du synes måske det er lidt skørt for en dame i min høje alder.
Det gjorde en midaldrende censor i hvertfald dengang jeg skulle fremlægge en opgave på et kursus, hvor man selv valgte emne, og jeg naturligvis havde valgt noget med glimmer og enhjørninger.

Som jeg husker det, var hans tilbagemelding på mit projekt: "Det holder ikke, for det er du da alt for gammel til", hvorefter jeg satte mig ned i bilen og græd (jeg var 43 år på det tidspunkt).
Han gav mig 10 for en opgave, hvor jeg klart havde fortjent et 12-tal, men det var ikke så meget det.
Det var mere den måde han nedladende lod det skinne igennem at jeg var far out, så jeg, som så ofte før, sad med en følelse af ikke at passe ind i verden, som MIG.

Sådan er det (efter min mening) også med enhjørningen.

Hvad enhjørningen symboliserer for mig

Det er tit sådan, at de symboler vi tiltrækkes af, på en eller anden måde spejler noget i os selv, eller støtter og løfter os i en energi vi har brug for, på det tidspunkt vi tiltrækkes af symbolet.

For mig er enhjørningen en karismatisk skabning, der symboliserer, at stå autentisk og stærkt i sig selv, selvom man af omgivelserne opfattes som anderledes og mærkelig.
Jeg ser den som et mildt, kærligt, begejstret og unikt væsen, som til tider bliver misforstået, dels på grund af dens lidt fjerne og drømmende adfærd, men også fordi de fleste ikke fatter hvad enhjørningen har gang i, med det horn den render rundt med i panden.

Enhjørningens udfordring er, at den en sjælden gang imellem springer med på andres skepsis, så den føler sig forkert - Nogle gange så meget, at den prøver at fjerne det horn, der i virkeligheden er med til at gøre den ganske særlig.
Når enhjørningen får det sådan, har den mest lyst til at forsvinde hen i en fjern dimension, hvor den kan leve i fred med andre enhjørninge i smukke dale af kærlighed og regnbuer, og netop derfor opfattes den til tider som svær at finde.

For det meste er enhjørningen dog godt connected med sin indre styrke, og er stolt af sig selv og sit horn.
Det ryster den ikke, at være anderledes end flertallet, men den gør heller ikke et stort nummer ud af det.
Den skaber blot glæde hvor den kommer frem, og er bare sig selv, mens den nysgerrigt og gavmildt deler ud af den sprudlende lethed og positive energi, som naturligt stråler ud fra den.

 

Læs også 8 tegn på at du er lysarbejder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.