Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Bøger om spiritualitet og personlig udvikling

Find skøn inspiration, få stof til eftertanke og dyk ned i øvelser, der bringer dig tættere på dig selv, og hele det smukke univers, som du er connected til.

Mine bøger er både fagbøger og romaner inden for selvudvikling og det spirituelle felt - Et felt som jeg har bevæget mig i lige så længe jeg kan huske.

Udgivelser

På vej

Jeg har lige pt. flere bøger på vej.
På tegnebrættet er både en roman om en ung kvindes rejse ind i den spirituelle verden, og en lille hyggelig opslagsbog med en masse inspiration og hands on lifehacks krydret med historier fra min egen personlige og spirituelle udvikling.

Følg med på nyhedsbrevet for at holde dig opdateret på udgivelsesdatoer.

Jeg er autodidakt forfatter, og har altid elsket at fordybe mig i alle mulige slags bøger, som inspirerede mig omkring emnerne spiritualitet og personlig udvikling.

Med årene har den kærlighedshistorie udviklet sig til, at jeg også selv er blevet forfatter til diverse bøger, har flere på vej på papiret, og endnu et par stykker, der rumsterer i mit hovede, og venter på at komme ud igennem fingrene.

Tiden forsvinder for mig, når jeg skriver, og ofte føles det som om en anden formulerer sætningerne igennem mig, som en slags divine assistance, og det er mit håb, at det skinner igennem mit forfatterskab.