Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

03

mar

8 tegn på at du er lysarbejder
Tags:

8 tegn på at du er lysarbejder

Du behøver ikke danse meditativ stammedans på en bjergtop i Tibet iført lilla gevandter og være healer, eller have et hjem fyldt med røgelse og nervøst velour for at være lysarbejder.

Det kan du godt, men du behøver ikke.

Hvad er en lysarbejder?

En lysarbejder er ganske enkelt en person, der spreder så meget lys og glæde, at det smitter og skaber en kædereaktion, som påvirker hele kloden positivt med god og højfrekvent energi.

Lys og god energi kan spredes på mange måder

Vær selv den ændring du gerne ser ske i verden (til det positive), så er du på rette vej til at udføre lysarbejde.

Du kan være lysarbejder i dit professionelle liv, ved at være healer gennem mere åbenlyse healerjobs som fx. decideret healer, naturmediciner, sygeplejer, miljøforkæmper eller andet der hjælper mennesker og planeten Jorden.

Men du kan også sagtens udføre lysarbejde ved at løfte energien i folks liv via kunst, eller at være den buschauffør eller gadefejer, der altid er klar med en sjov og varm bemærkning, som gør dine medmenneskers dag lidt bedre.

Altsammen er vigtigt lysarbejde, som er med til at løfte jordens energifrekvens i den nye tids energi fra 3. til 5. dimension - Læs gerne mit blogindlæg om Den Nye Tids Energi, hvis du er nysgerrig på det.

Desværre er det ikke altid en dans på roser at være lysarbejder

Det siges, at lysarbejdersjæle oprindeligt kommer fra andre planeter og stjerner.
Derfor kan det for mange være en udfordring, at være menneske på jorden med hvad dertil hører af smerte og pinsel, sammenlignet med den fine og kærlige energi der er de steder deres sjæle oprindeligt kommer fra.

Samtidig har mange været inkarneret i tidligere liv som lysarbejdere, hvor de på den ene eller anden måde er blevet straffet ved hekseafbrændinger og lignende, for at sprede deres lys.

Disse sjæls traumer er desværre medvirkende til at mange lysarbejdere ikke udlever deres fulde lysarbejder potentiale, fordi de er tilbageholdende med at vise verden hvem de er.

Det er ikke altid at man som lysarbejder er bevidst om, at man er det.
Mange lysarbejdere har bare et indre lys, som de gavmildt påvirker deres omgivelser med, uden at de nødvendigvis selv er klar over det.


8 tegn på at du er lysarbejder:

1)
Bare det at du læser dette, er en stærk indikation på, at du er lysarbejder.

Selvom ikke alle lysarbejdere er bevidste om at de er det, vil de altid have en spire af interesse for emner omkring lysarbejde, fordi de selv bærer lysenergien i sig.

2)
Du føler dig anderledes 

Mange lysarbejdere føler ikke rigtig at de passer ind nogle steder, og er ofte ensomme.
De gør sig forkerte over hvem de inderst inde er, og skjuler deres sande jeg af frygt for at blive (endnu mere) udstødt af flokken.

3)
Folk bliver i godt humør af at være i nærheden af dig.

Som lysarbejder har du det bedst når andre har det godt, og sætter gerne dig selv til side for at det sker.
Dit lys virker magnetisk på folk der har behov for det, og du oplever tit efter at have været i selskab med specifikke mennesker, at du er helt drænet, fordi de har suget al energi ud af dig.

4)
Du har et stærkt sanseapperat og en veludviklet empati.

Lysarbejdere mærker, bevidst eller ubevidst, hvad der foregår i andre mennesker, og bliver derfor ofte forvirret når folk siger ét, men de selv mærker at det er noget andet der foregår.

5)
Du har haft et liv, der har givet nogle knubs.

Nogle lysarbejdere er blevet født ind i familier med fysisk/psykisk vold, misbrug eller andre former for ubalance, andre har oplevet anderledes tunge og svære ting i livet.
Dette har været med til at udvikle et bredt spektrum af lysarbejder evner, som de har brugt til at "overleve" opvæksten og livet som sådan.

6)
Du er meget omsorgsfuld.
Et helt grundlæggende tegn på om man er lysarbejder, under alle historier og hvad en lysarbejder er præget med af sin jordiske familie, har han eller hun kærlighed til alle levende væsener, uanset om de "gør sig fortjent" til det eller ej.

7)
Du har en fornemmelse af at være en del af noget større og at alt hænger sammen.

Lysarbejdere er ikke bange for at hjælpe og dele, fordi de ved, at vi er stærkere når vi løfter i samlet flok, til alles fælles bedste.

8)
Du har svært ved nyhedsudsendelser fyldt med dårligdom
Endnu et tegn på om man er lysarbejder er, at nyhedsudsendelser domineret af historier om død og vold, går lige i dit system, ligesom voldelige film og ulykkelige menneskeskæbner også gør det.
I det hele taget påvirker det dig voldsomt at overvære noget hvori der indgår lidelse af den ene eller den anden art.

 

Læs også Er du empat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.