Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Certificerede Intuitiv Feng Shui konsulenter

 

 

Susan Skjærbæk Durup

Jeg kan hjælpe dig til at skabe et hjem hvor du vil blomstre.

Jeg har arbejdet med mennesker i over 20 år og har en evne til at se og mærke det menneske jeg står overfor. Jeg har årelang interesse for indretning, interiør og dekoration og har stor sans for hvordan stemninger og indretning i hjemmet kan påvirke os.

Jeg bruger den intuitive Feng Shui som baggrund for mine konsultationer. Min intuition er stærk og det er en evne jeg bruger, når jeg guider folk til at komme bedre i balance med deres hjem og deres liv. Jeg arbejder med interiør, farver, stemninger, følelser og hvilken energi tingene omkring dig vil give. Og ikke mindst vil jeg arbejde for dig - og med dig, om at skabe DIT perfekte hjem.

Når du booker en konsultation ved MINDFULHOME får du min fulde opmærksomhed. Jeg møder forberedt til din konsultation, og vil efter dit ønske lægge fokus på udvalgte områder. Efter konsultationen modtager du en tilbagemeldingspakke med moodboards og resume fra besøget, samt en opfølgende snak pr telefon. Jeg tilbyder salg af håndplukket interiør, der hjælper til at balancerer de 5 elementer i hjemmet, ligesom jeg tilbyder fotokunst der er oplagt i indretningen som personlige symboler. 

Jeg tilbyder konsultationer til private og mindre virksomheder, samt hjælp til salg af bolig. 

Læs mere om mig og hvordan jeg kan hjælpe dig på www.mindfulhome.dk 

 

 

 

Pernille Malling Frederiksen

Min mission er at hjælpe dig med at skabe et personligt og hjertevarmt hjem, der charmer, omfavner og støtter dig, så du kan leve et liv fuldt af glæde og overskud.

Når jeg arbejder, bruger jeg min empati, intuition og æstetiske sans til at skabe smukke og personlige løsninger. Jeg kombinerer principperne inden for Feng Shui til at skabe god energi, flow og balance med principperne fra designverdenen til at få løsningerne til at fungere optimalt og være smukke.

På en HJEM TIL HJERTERUM konsultation, der er en æstetisk og intuitiv Feng Shui konsultation, arbejder vi med både det indre og det ydre plan, og du får derfor et hjem som støtter dig i livet, men som samtidig er smukt og fuld af hjertevarme.

Under konsultationen gennemgår vi din boligs funktioner: ”Opfylder den dit behov, og der plads til alle”? Dine ting og møbler: ”Omgiver du dig med ting, der betyder noget for dig og gør dig glad?” Indretningsløsninger og styling: ”Er der balance i din indretning, og får du god energi?” Oprydning og struktur: ”Er der flow i dit hjem, og er det nemt at gå til?” Dine drømme: ”´Hvilke livsområder vil du have glæde af at booste?”

Læs mere om mine ydelser og om mig på min hjemmeside www.hjerterum-boligindretning.dk

 

Mette Snoghøj

Jeg skaber unik og personlig indretning til både private og erhverv.

Med udgangspunkt i hvem du er, og hvor du gerne vil hen, kan jeg gennem en personlig samtale og en gennemgang af din bolig/virksomhed, hjælpe dig med at sætte fokus på de ømme punkter og få sat skub i din forandringsproces.

Du får ideer og forslag til farver og indretning samt bud på, hvordan du kan placere møbler, nips, billeder mm. for at skabe god energi i de enkelte rum til dig, din familie eller medarbejdere.

På det mentale plan får du små øvelser og fif til, hvordan du kan stå stærkere i dig selv.

Jeg har arbejdet med energi siden år 1998 og har ved siden af mit arbejde som tv-journalist taget flere forskellige uddannelser ud over feng shui uddannelsen, bla. Reiki healing, NLP-practitioner/coach, Diplomledelse – Personligt Lederskab, Ledelse i kreative processer, QiGong-instruktør og tarotlægger.

I “SNOGHØJ Livsdesign” ønsker jeg med udgangspunkt i personlig boligindretning, at skabe samspil mellem de ydre fysiske omgivelser og de indre psykologiske lag.

Så med udgangspunkt i din bolig eller virksomheds indretning vil jeg med intuitiv feng shui bygge bro mellem det ydre og det indre, så begge dele bliver styrket og tilpasset hinanden.

Kontakt Tlf: 22905588 // Mail: metsnog@gmail.com for pris og booking.

 

Theresa Ellinora Bodilsen

Når du booker en konsultation hos mig, vil du møde en nærværende Intuitiv Feng Shui konsulent, som rummer dig der hvor du er i dit liv.

Du vil opleve mig tage dit sted ind, sanse energien og vejlede dig med en stærk intuition. Hjemmet er dit, du er centrum og vores fælles mål er, at du kommer til at føle dig hjemme. Du vil opleve et flow, hvor kreativitet, udvikling og forståelse er i højsædet.
Jeg har respekt for din stil og indretning og vi optimerer ud fra det, der vil gøre dig glad.

Konsultationen starter med en samtale, hvor du kan fortælle om det, der fylder hos dig lige nu.
Du vil opleve mig gå rundt i boligen på egen hånd ad nogle omgange, hvor jeg danner mig et indtryk af, hvad der rører sig lige nu.
Til sidst i konsultationen tager vi en opsamlende samtale, og jeg samler det hele til helt konkrete råd til justeringer i din bolig.

Hvis du ønsker, at jeg renser energierne i din bolig, er dette også muligt.
Derudover tilbyder jeg mulighed for at tilkøbe krystalsæt, som kan optimere energien i de forskellige baguaområder.

Jeg dækker hele Sjælland.
Kontakt theresabodilsen@yahoo.com for pris og booking

 

Noomi Malue Poiiseng

Mine Intuitiv Feng Shui konsultationer vil altid tage udgangspunkt i dig, og der hvor du står i livet, så vi starter konsultationen med en samtale omkring, hvor du selv ser og ønsker ændringer i boligen.

Via baguakortet og balancen mellem de 5 elementer synliggøres det, hvor mulige udfordringerne kan ligge, og derud fra kommer jeg med forskellige forslag til justeringer, som du frit kan vælge imellem.

Numerologi vil også blive inddraget i konsultationen, som et naturligt led til yderligere optimering af energien.
Numerologi er andet og meget mere end et navneskift (som jo på ingen måde er det, jeg mener i denne forbindelse), det er et energiredskab som kan bruges til at forstå sig selv og sine omgivelser bedre.

Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne starte vores konsultation med, at vi sammen drikker en kop ceremoniel kakao, da det er en fantastisk genvej ind til hjertet og til din passion.

Jeg glæder mig til at møde og støtte dig i din videre rejse her på vores skønne jord.

Jeg dækker hele Danmark.
Kontakt for pris og booking: Noomi.malue@gmail.com

 

Nina Kejser Iadanza

Med en Intuitiv Feng Shui konsultation hos mig vil jeg tune ind på dig, før jeg kommer, hvis du ønsker det, og via clairvoyance bede om at få lige de aktuelle beskeder ned til dig, som du har brug for i øjeblikket, til at hjælpe dig videre på din rejse i livet.
Disse budskaber danner ofte grundlaget for Feng Shui konsultationen, sammen med dine ønsker til konsultationen.

Jeg lægger Feng Shui baguakortet med de 9 livsområder over din bolig, og vi kan gå i dybden med nogle af rummene og områder i dit liv, du ønsker boostet, eller nå en lettere allround gennemgang af områderne. 

Jeg bruger mine evner som Thetahealer/clairvoyant, når jeg går rundt og fornemmer boligen, og tuner ind på hvad der skal tages fat på, for at få et godt løft for dig og din familie. Jeg kommer med konkrete råd som er lette at implementere med det samme for at skabe optimalt energiflow, og fremme det du ønsker mere af i livet.

Der er mulighed for at trække englekort, og at tilkøbe krystaller, med den optimale energi til de 9  livsområder. 

Jeg tilbyder også indretningshjælp, og kommer gerne med forslag til køb af møbler og brugsting, som matcher dig og din æstetik, og med fokus på at skabe balance i de 5 elementer, metal, ild, vand, jord og træ også. 

Ligeledes kan jeg tilbyde en dyberegående energetisk rensning, som kan foregå både som fjernhealing eller rensning i dit hjem. 

Kontakt mig gerne på Facebook // mail: Ninakejser@gmail.com // tlf: 40502911

 

Frederikke Annemone Nørregaard

En af de spændende ting feng shui uddannelsen og energiarbejdet har ført med sig, er åbningen af min butik Villa Lovis, hvor jeg finder nye hjem til rigtig mange krystaller og andre lækkerier.

Butikken findes fysisk i Jernbanegade 16 i Fredensborg, og på Facebook, hvorfra jeg hver måned sender utrolig mange krystaller ud i verden. Alle nysgerrige er velkommen til at melde sig ind i min facebook gruppe Villa Lovis, hvor vi har det noget så rart!
Det er i Villa Lovis, jeg bruger langt de fleste af mine arbejdstimer.

Derudover tager jeg ind i mellem på kundebesøg, som Intuitiv Feng Shui konsulent, og arbejder med feng shui energien.
Det er utrolig meningsfyldt arbejde for mig, og det er en opgave, jeg går til med stor ydmyghed og omhyggelighed.
Jeg bruger min intuition åbne kanaler meget, og jeg følger ikke reglerne for enhver pris.

Jeg kan hjælpe med at få øje på dine udfordringer og blinde områder, så du har større mulighed for at nærme dig noget, der minder om balance.

Udover at arbejde med feng shui energien, så arbejder jeg også med andre former for energi.
Jeg er ofte under uddannelse, for at dygtiggøre mig i nye typer energi, så jeg kan give en mere hel og samlet oplevelse for mine kunder, og på den måde gøre et besøg så meningsfyldt som muligt.

Kontakt for pris og booking lovis@villalovis.dk

 

Britta K. Jensen

Bor du i Jylland eller på Fyn?
Jeg kommer gerne ud som Intuitiv Feng Shui konsulent og hjælper dig med at få dit hjem til at støtte op omkring dine ønsker og drømme.

Det er for det meste små ting, der skal til for at skabe optimal harmoni og tiltrække god energi i din bolig, og tit kan kan du bruge de ting og møbler, du i forvejen har.

Hvis du har et firma/forretning, kan jeg vejlede dig i hvor det er mest fordelagtigt, dit arbejdsbord skal stå, plus andre fif til at få mere succes i din business.

Jeg vejleder bl.a. ved hjælp af  Feng Shui, Coaching og Numerologi og Clairvoiance når jeg kommer på besøg hos dig.

Derudover kan jeg hjælpe med logoforslag og hjemmeside afstemt efter de 5 feng shui elementer, da jeg også er uddannet grafisk designer.

Kontakt: http://houseoffengshui.dk // britta@houseoffengshui.dk // Tlf. 2870 8577

 

Isabella Montserrat

Udover at være Intuitiv Feng Shui Konsulent, er jeg også uddannet numerolog, coach, clairvoyant rådgiver & medie.

Min indfaldsvinkel til Feng Shui er den samme som når jeg praktiserer Numerologi, som også er min helt store passion - en god kombination af viden og fakta vs. indføling og clairvoyance.

I en Feng Shui konsultation hos mig hører desuden altid en Numerologisk Analyse af både dig og din bolig med, hvis du ønsker det.

Du får også en clairvoyant læsning af dig undervejs, og en rensning af dit hjem kan desuden tilkøbes og udføres på samme dag som konsultationen.

Kontakt mail: info@isabella-montserrat.com // Tlf:  53860523 for pris og booking

 

Shanna Susanna Siff Nielsen

Vi bliver påvirket af vores omgivelser og din bolig afspejler dig som person.

Mangler du flow eller energi, kan du med mere bevidsthed om bla. farver, former og materialer selv skabe de ændringer du ønsker.

I en Intuitiv Feng Shui Konsultation med mig, ”ser” jeg dig.
Jeg mærker dit hjem og spørger ind til, hvor du er i livet lige nu.
Jeg bruger min skarpe intuition og viden fra en ældgammel kinesisk filosofi, til at spore mig ind på de områder af din bolig og i dit liv, der trænger til fornyet opmærksomhed. 

Du vil få et bagua-kort som illustrerer de 9 energiområder over din bolig samt konkrete forslag til, hvordan du kan optimere energien i dit hjem. Samtidig, tilbydes du en 15 min. opfølgende tlf. samtale, hvis du har behov for det.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i din udvikling.

Jeg dækker hele Hovedstadsområdet.

For nærmere information er du velkommen til at skrive til mig på info@mind4fengshui.com

 

Ann Østergaard

Boligindretning har altid interesseret mig. En hobby jeg nok aldrig bliver træt af.

Som noget nyt har jeg fundet stor glæde ved at indrette med principperne fra Feng Shui.
Det har bl.a. bevirket, at jeg har fået langt bedre harmoni og energi i mit hjem.
Det har været enfantastisk “opdagelsesrejse”.

Har du lyst til at vide hvordan du kan skabe vækst i dig og din bolig, og dermed også påvirke dit liv, så hold dig ikke tilbage.

Kontakt: ann.b.oestergaard@gmail.com // Telefon 20 77 71 93 skriv gerne en sms

 

Sisse Marie Rüsz

Jeg er uddannet arkitekt, energihealer og healingsmassør.

I min tilgang til det spirituelle, har jeg et særligt fokus på temaet ”sjælens hjem”. Forstået som de fysiske rammer (kroppen og boligen), som tilsammen skaber de omgivelser der rummer og påvirker vores sjæl og livsenergi. De livspåvirkninger der sætter deres spor i din krop, er de samme livspåvirkninger, som kan aflæses i din bolig. Ved at have fokus på begge områder, kan jeg hjælpe dig med dine udfordringer fra flere vinkler. 

Når du booker en konsultation hos mig, har jeg fokus på at opleve din bolig som en helhed; mærke energien og hvordan den spiller sammen med dit liv, der hvor du er lige nu. Har du specifikke problematikker i din hverdag kan dette også belyses i løbet af konsultationen. 

Feng Shui konsultationen starter med en indledende samtale, hvorefter jeg vil gå rundt i boligen og fornemme, hvilke tematikker der er i spil, stille opklarende spørgsmål og fortælle hvad jeg oplever. Til sidst samler jeg op på, hvilke justeringer jeg vil foreslå i din bolig – samt evt. alternativer i forhold til din indretningsstil. Det hele foregår i en åben og kærlig dialog.

Hvis du ønsker at arbejde med energien i både din bolig og din krop, så er der også mulighed for at kombinere en Feng Shui konsultation med energihealing eller healings massage (behandlingerne foregår på Frederiksberg). 

Kontakt mig på soul_habitats@outlook.com for pris og booking.

 

Camilla Sund

Ved en Intuitiv Feng Shui konsultation hos mig, vil jeg have fokus, på både den ydre Feng Shui og den indre.

Jeg tror på, hvis du arbejder med dit mindset og energien i dig selv og dit hjem, vil du kunne skabe en positiv energi, som du tager med dig ud i livet og ud fra dette ståsted, vil du kunne skabe mere flow samt dét liv, du drømmer om.

Forinden konsultationen vil jeg sende dig/jer nogle spørgsmål, som jeg vil bede dig/jer om at reflektere over inden.
Under selve konsultationen vil jeg gennemgå din/jeres bolig ud fra baguakortets 9 livsområder, de 5 elementer samt yin og yang energi.
Undervejs vil jeg notere ned, hvorefter jeg samler op med dig/jer og hvor jeg vil høre ind til dine/jeres reflektioner og se, om dette afspejler sig i dit/jeres hjem.
Til slut vil jeg sammen med dig/jer gå rundt i din/jeres bolig og vejlede til, hvordan du/I kan optimere ud fra et Feng Shui perspektiv.

Da jeg også er uddannet coach igennem Sofia Manning, vil du/I have mulighed for at aftale en coach session og- eller forløb, hvis du/I ønsker at arbejde dybere med den indre Feng Shui.

For pris og booking kontaktes jeg på:
Mobil: 26201801 eller Mail: flowinspire@outlook.dk

 

 

Zoe Oxfeldt

En Intuitiv Feng Shui-konsultation skal føles godt for dig. Derfor går jeg mindre op i de klassiske Feng Shui-regler og mere op i, hvem du er, og hvad du drømmer om. 

Jeg er et antennemenneske, og jeg mærker mere, end der bliver sagt. Min intuition er stærk, og jeg bruger, de beskeder jeg modtager intuitivt i mine konsultationer.

Samtidig kombinerer jeg Feng Shui-teorien med min viden og evner, som jeg har udviklet gennem mit virke som yoga- og meditationslærer, min kommunikationsbagrund og mit arbejde med børn og unge, som grundlæggende er relationsarbejde.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at kaste lys på dine blinde vinkler og give dig konkrete råd til, hvordan du kan få de bedste kort på hånden både i dit hjem og indeni dig selv. Vores hjem siger nemlig en helt masse om, hvem vi er og de udfordringer, vi har i vores liv. Så når vi får ryddet op i stagneret energi, skaber vi automatisk flow i vores liv.

Mine konsultationer tager udgangspunkt i det Baguakort, jeg lægger over dit hjem ud fra en plantegning af din bolig.
Vores møde vil altid starte med en indledende samtale, så jeg får indblik i, hvad du drømmer om at få ud af mit besøg, og hvilke livsområder, du ønsker, jeg skal have særligt fokus på.
Konsultationen slutter af med en samtale, hvor jeg præsenterer mine observationer for dig. 

Du kan kontakte mig på 22271184 eller zoeoxfeldt@gmail.com 

 

Tina Petersen

Jeg er uddannet blomsterdekoratør og er vant til at arbejde med farver og former.

Derudover er jeg meget optaget af æteriske olier.
Æteriske olier er energi som kan bruges til at skabe glæde og nydelse, og støtte dig i at skabe en forandring på en mere selvkærlig måde.

Jeg vil hjælpe dig med at skabe et hjem du virkelig elsker.

Med udgangspunkt i baguakortet samt en personlig samtale, vil jeg hjælpe dig med at optimere de områder i dit liv som du ønsker.

Efter jeg har gået rundt og fornemmet dit hjem, kommer jeg med forslag til hvordan du ved små ændringer kan skabe harmoni og tiltrække god energi i dit hjem.

Jeg kører på Sjælland og Lolland/Falster
Kontakt Allegade22@gmail.com for pris og booking

 

Lene Bezzelt

Feng Shui handler om at optimere vores livsområder og skabe god energi. At opnå ro og balance.

Inden jeg kommer ud til dig, har vi en indledende samtale, så jeg kender lidt til din situation og ønsker.
Jeg lægger Bagua-kortet over din plantegning og gennemgår de 9 livsområder, eller hvis der er et par særlige områder, du ønsker at udvikle i din nuværende livssituation.

Jeg vil gå til opgaven med ydmyghed og glæde mig til at støtte op omkring det, som du føler er rigtigt.
For kun når du føler, det er rigtigt, vil det være god Feng Shui for dig.

Mange gange skal der kun små justeringer til for at skabe god energi i et område og gøre dig glad.
Element- (jord, ild, vand, metal og træ) og yin/yang-balancen vil være noget at det, jeg vil fokusere på.

Inden jeg kommer ud til dig, taler vi sammen i telefonen, så jeg kan pejle mig ind på, hvad der rører sig hos dig.
Du har måske også nogle bestemte ønsker til at optimere nogle områder, som vi sammen går dybere med. 

Personligt har jeg siden jeg var hel ung interesseret mig for sundhedsforebyggelse og været tiltrukket af astrologi og Feng Shui.

Jeg kører i Københavnsområdet og Nordsjælland og vil glæde mig til at høre fra dig.

Kontakt: lene@bezzelt.com  - mobil: 4034 4296

 

Jette Bjerre Toft

Jeg er certificeret sexolog, parterapeut og selvværdsvejleder, og arbejder som terapeut.

Jeg tænker at vi som mennesker kan arbejde med vores udvikling på mange måder / planer, og at Feng Shui kan være én måde ud af mange, til at vi kan rykke os som mennesker. 

Jeg vil tage udgangspunkt i hvor du står i livet, og hvor du ønsker ændringer i dit liv lige nu.
Der kan være specifikke områder, som du ønsker at arbejde med, hvor Feng shui kan hjælpe dig på vej i din proces.
Der kan være områder hvor du føler at du står fast eller kører i ring.
Områder der trænger til fornyet energi og opmærksomhed.
Det kan også være at du bare ønsker at forbedre energien lidt i dit hjem og ønsker hjælp dertil.

Du vil få et bagua-kort med de 9 energiområder over din bolig, som jeg lægger ud fra en plantegning af din bolig.
Herefter vil vi snakke om, om der er specifikke områder, hvor du ønsker at få hjælp til din udvikling og dine drømme.  Der kan også være områder, hvor du føler du er stagneret. Derefter vil jeg komme med konkrete forslag til hvordan du kan optimere og booste energien i de områder, og i dit hjem generelt.

Det er også muligt at kombinere terapisamtaler med feng shui besøg. 

Jeg kører ud i Midt- og Sydsjælland.  

Du kan kontakte mig på 28574620 eller på mail jettebjerretoft@gmail.com for pris og booking.

 

Jane Hvirgeltoft

Når du booker mig som Intuitiv Feng Shui konsulent, vil du få en åben og varm personlighed inden for dørene.

Jeg har stærke intuitive evner, og jeg vil bruge tid på at mærke både dig og dit hjem inden vi går i gang. 

Du vil til at starte med, få lagt et bagua-kort over din bolig, med udgangspunkt i din plantegning. 

Hvert af de 9 områder i et bagua-kort står for et område i dit liv, og ud fra dine ønsker og drømme, vil vi kunne arbejde med det område, der understøtter lige netop det du ønsker ændringer omkring, i dit liv. 

Vi taler om hvordan du vil kunne optimere områderne med farver, indretning og symboler, som passer til dig, og din stil. 

Jeg kan tilbyde dig, at kombinere Feng Shui konsultationen med læsning af Englekort, hvis du har nogen ting i dit liv du er usikker på eller du står og skal tage stilling til noget der kræver du skal træffe et valg f.eks.

Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du kan kontakte mig på tlf. 23444422 og på mail jane.hva@gmail.com 

 

 

Andre der har kigget på Intuitiv Feng Shui Konsulenter, har også været nysgerrige på disse

intuitiv feng shui