Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

3 slags julepynt du bør beholde året rundt
Tags: ,

3 slags julepynt du bør beholde året rundt

Inden du får pakket nisselandskaber, juleguirlander og glimmerstads alt for langt væk, synes jeg lige du skal læse med her.

Der er nemlig helt specifikke dele af din julepynt, som kan gavne dig og energien feng shui mæssigt i dit hjem året rundt, og faktisk være med til at styrke specifikke områder af dit liv, hvis du placerer det efter feng shui filosofiens anvisninger.

Fantastisk feng shui julepynt:

 1. Engle
  De små englebasser, der har spredt himmelsk energi som julepynt i dine stuer hele december måned, kan være med til at styrke dine netværks forbindelser, og syncroniciteten i dit liv - Altså dér hvor man er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
  Alt du skal gøre er, at placere englene i dit område for rejser og hjælpsomme venner, læne dig tilbage og se miraklerne ske.
 2. Stjerner
  Stjerner kan faktisk bruges mange steder i dit hjem, men ifølge feng shui vil det helt optimale være i dit område for berømmelse og anerkendelse, som handler om at træde frem i sit lys og ærligt vise hvem man er.
  Er du selvstændig, eller har du på anden måde gavn af, at folk får øje på at du existerer, vil en eller flere stjerner i dit område for berømmelse og omdømme virkelig sparke r**!
 3. Hjerter
  Måske har du allerede regnet ud hvor julehjerterne kan gøre gavn?
  I kærlighedsområdet selvfølgelig!
  Med et par hjerter i dit baguaområde for kærlighed og parforhold, styrker du kærlighedsenergien i dit hjem, så der strømmer (endnu mere) kærlighed ind i dit liv.

Find ud af hvor du har baguaområderne liggende i dit hjem


BONUSINFO:

Det kan godt betale sig, at beholde lyskæderne fremme også.
Hæng dem i de mørke og dårligt oplyste hjørner af dit hjem, eller i de livsområder hvor du ønsker at højne energien og få tingene til at ske.

Herhjemme får også mine nyerhvervede glimmerenhjørninger, som jeg fandt på Christianias Julemarked, og et par diamanter fra Rema, lov at få en plads i mine gemakker henover hele året, selvom de er beregnet som julepynt.

 

Læs også Verdens nemmeste feng shui trick

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.