Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

06

jun

Verdens nemmeste feng shui trick
Tags:

Verdens nemmeste feng shui trick

Kender du det, at der er et sted i dit hjem, der bare er...nåh ja...virkelig grimt? Sådan har jeg det med min altan.
Eller, det havde jeg, indtil jeg tog verdens nemmeste feng shui trick i brug.

Mellem os to, har jeg været så frustreret over den grimhed der foregik på min altan, at jeg slet ikke gad være der.
I stedet for at sidde derude med en bog og få sol på næsen, brugte jeg den til at opbevare tomme flasker og ting på vej til storskrald, så kunne den lære det.

Jeg var sur på min altan, og også lidt på Universet.

I mean, hvordan ender JEG, af alle mennesker, med at bo med en SÅ håbløs altan, når grimhed gør ondt på mig og skønhed nærer min sjæl?
Og HVEM finder dog på at lave noget SÅ ucharmerende?? Grrrr!!

Når man bor til leje er der ikke rigtig mulighed for at rive l***** ned og bygge noget smukt i stedet, ligesom der heller ikke er mulighed for at ændre andre ikke så optimale boligmæssige omstændigheder.

Jeg kunne jo selvfølgelig flytte et andet sted hen.
Men at flytte fordi altanen er grim, svarer i min verden lidt til, at forlade manden fordi han har medbragt en grimrian af en lænestol ind i fællesboligen, som er hans kæreste eje, og derfor troner midt i den ellers perfekt designer indrettede stue.

Så jeg blev boende og efter at have gået og skumlet over den forfærdelige uretfærdighed jeg var udsat for, fik jeg en åbenbaring: Jeg måtte kvæle det grimme i skønhed.

Eller: Kill it with love, som de siger i udlandet.

Jeg kørte en tur på planteskolen og fik shoppers high i smukke blomster, altankasser og krukker, gik online hvor jeg bestilte en genial orange parasol og et pinkfarvet altangulvtæppe, og så fik jeg anskaffet mig et par europapaller, som jeg lagde en turkismønstret hynde på...

Et voila!
Jeg havde med få midler fremtryllet en fantastisk oase, hvor øjet blev tiltrukket af alle de flotte farver, i stedet for at det grå betongulv og det lige så triste blikgelænder dominerede - Jeg havde skabt et sted jeg nu elskede.

Verdens nemmeste feng shui trick

Nogle gange er der ting i boligen, der ikke er optimale set med feng shui øjne, som man ikke kan gøre noget ved, og så må man simpelthen bare få det bedste ud af det man har at arbejde med.

For at gøre en lang historie kort, så gælder det om, at tilføre det uskønne noget der er så skønt, at det distraherer fra det, der gør at man bliver meget træt inden i.

Lad være med at lave den kæmpe fejl, som jeg lavede, da jeg var uvenner med altanen, og bare anbragte nederen ting, som gjorde det hele endnu værre.

Overøs i stedet problemområdet med så stor en overflod af skønhed og yndlingsting, at det grimme drukner og mister magten.

Tricket kan bruges alle steder i hjemmet, så hvis der fx er tale om mandens gamle grimme øjenbæ af en lænestol, kan du anbringe fantastiske sofapuder i sofaen og en kæmpe buket blomster på sofabordet, der fanger øjnene før stolen gør. Og elsker du farver, så hold dig ikke tilbage, for de er som en magnet for hvor øjet kigger hen.

Hvem ved, måske når øjnene aldrig hen til øjenbæ-stolen, fordi alt det andet er så fantastisk at kigge på, eller også er øjnene og sjælen så glade og i overskud, når de når dertil, at det grimme lissom på en eller anden måde er mere til at rumme.

Ja, det har lov til at være så nemt.

 

Læs også Hvad siger feng shui om flytning

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.