Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

07

jul

Opgradering af energifrekvens med feng shui
Tags:

Opgradering af energifrekvens med feng shui

Jeg har sorteret, justeret og opgraderet big time i mit tøj og i min lejlighed med feng shui henover vinteren, og har (endnu engang) lært at der skal nedbrydes før der kan bygges op....

Måske er det oppe i tiden, eller måske er det bare fordi jeg har fokus på det, at jeg lige for tiden møder rigtig mange mennesker der også opgraderer i deres energifrekvens og i deres liv generelt.

For det er jo sådan at alt er energi, der vibrerer på en bestemt frekvens.
Og da alt energi er forbundet som dråberne er i havet, afspejler omgivelserne også den frekvens vi befinder os på, og derfor har vi det med at tiltrække andre, der gennemgår temaer ala dem vi selv gennemgår.

At opgradere i energifrekvens har for mig i denne omgang ført til flere sære nedbrydningsincidents, som fx. at min cykel røg på værksted 5 gange på en måned, pærerne sprang konstant alle steder i lejligheden, og en række fliser på badeværelset, røg pludseligt ud af væggen.

Opgraderingen af mine fysiske omgivelser, har selvfølgelig også påvirket mig, så jeg selv er steget i energifrekvens, og dette har jeg mærket på flere måder, efter at have været et par måneder i ‘nedbrydningsperioden'.

Nu er jeg kommet ind i et skønt flow, hvor tingene flasker sig for mig mere end nogen sinde, både privat og businesswise.
Der er også kommet flere mennesker ind i mit liv der er 'rene' i deres energi, og jeg har mere lyst til sund mad end til sukker, for bare at nævne noget af alt det gode der følger med at opgradere.

Selvom det kan være lidt udfordrende at være i ombygningsperioden, er det fantastisk at opleve de resultater det fører med sig, så mon der er et sted i dit hjem eller klædeskab du kan opgradere til en endnu bedre energivibration?

 

Læs også Fung sway, fang shui, fæng sui

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.