Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

10

okt

Hyggelig feng shui indretning af din stue
Tags: , ,

Hyggelig feng shui indretning af din stue

Alle rum i dit hjem symboliserer hver især et område af dit liv, og når det kommer til stuen, er det dit sociale liv det handler om.

Hyggelig feng shui indretning af stuen er smart, fordi det løfter energien i rummet, og i hjemmet generelt.

Din stue behøver på ingen måde se ud som billedet herover for at der er god feng shui.
God feng shui er altid, at indrette dig efter din smag, så det passer til dine behov, og giver dig og dit hjem et boost af den energi, der styrker de ønsker du har til dit liv.

Som nævnt symboliserer stuen dit sociale liv, og skal ifølge feng shui gerne lægge op til socialt samvær, helst med siddemøbler anbragt i en rundkreds, så det skaber en lejrbålsstemning i rummet.

Men har du ikke behov for en større kreds af mennesker i dit liv, og har mere lyst til et lille intimt rum for dig og måske et par venner eller veninder, vil det være overkill, at indrette din stue med en masse siddepladser til en masse mennesker, der aldrig kommer på besøg, bare fordi feng shui reglerne dikterer det.

I bund og grund handler det om, at klarlægge over for dig selv, hvordan du gerne vil have at dit sociale liv ser ud, og indrette et rum, der lægger op til lige præcis det, så er de små forsamlinger med få mennesker mere din ting, vil jeg opfordre dig til i stedet, at gå efter en stemning, der inviterer til det nære og intime.

Uanset om du gerne vil skrue op for social stemning med en masse mennesker, eller et mindre rum for tættere samvær, vil en hyggelig feng shui indretning i din stue altid give et rum, der er dejligt at opholde sig i.

5 tips til hyggelig feng shui indretning af din stue 

Når du indretter din stue efter alle feng shui kunstens regler, er der især 5 knapper du kan skrue på, for at optimere hyggen:

Farver

Er en iskold grå eller turkis din bedste yndlingsfarve på hele jorden, vil den altid give din stue god energi, fordi det vækker en glæde i dig hver gang du kigger på den, men indretter du med varme farver, kan du være sikker på, at rummet altid virker indbydende for hyggelige stunder, også for andre end dig.

Blødhed

Skab en imødekommende stemning med blødhed i lækre textiler, som gardiner, tæpper, puder og måske en blød sofa, man synker langt ned i, så det føles som får man et kæmpe kram.
Vælg bløde organiske former frem for skarpe kanter, og tag gerne noget natur ind, som friske grene, blomster, sten eller andet der tilføjernaturligt liv til rummet.

Belysning

Sørg for at belysningen i stuen er blød og dæmpet, men stadigvæk kraftigt nok til, at alle kan se hinanden tydeligt.
Flere små lyskilder forskellige steder i rummet er med til at skabe mere hygge, og variér gerne mellem forskellige former for belysning, ved at blande loftslamper, gulvlamper, stearinlys og måske endda belysning fra en pejs.
Belysning ude i alle de ellers mørke hjørner, sørger for, at Ch’i energien ikke står stille og dør hen.

Ildelement

Ildelementet er helt eminent til at skabe en god hyggelig og social stemning.
Vil du lave god feng shui i din stue med ildelementet, skal du have fat i røde nuancer, bogstaver, ord, bøger, trekantede former, billeder af mennesker og dyr, ild, lys af enhver art, skind, muslingeskaller og andet der stammer fra dyr.
Du behøver ikke have alle tingene repræsenteret, pluk blot det der giver mening for dig i din indretning, og se hvordan hyggen spreder sig ud i din stue.

Personlighed

Indret din stue med unikke møbler, hvor man ved et enkelt blik bare ved, at det er dit fordi det emmer så meget af dig og din personlighed.
Har du det som jeg med at gå all in på noget jeg kamp-elsker i 4 måneder, hvorefter det er levet ud og jeg er videre til noget nyt jeg kamp-elsker, kan du gribe det lidt anderledes an, og have basic neutrale møbler, som du pepper op med personlige boligaccessories, som fx puder, en plaid, billeder på væggen, eller nips i vindueskarmen anbragt i små opstillinger, der viser hvem du er og hvilken energi du gerne vil støtte op om i dit liv - Det er noget nemmere at udskifte end hele sofagrupper og reolsystemer, hvis du tit skifter smag.

 

Læs også om Feng shui i centerområdet

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.