Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

03

mar

Centerområdet
Tags: , , ,

Centerområdet

Alle baguaområder i hjemmet er gode at få styr på, men især centerområdet, der står for grounding og jordforbindelse, er vigtigt at bringe i balance, da det ligger i midten af baguakortet og påvirker de 8 omkringliggende områder.

Centerområdet styrkes af jordelementet, hvor farverne gul og brun hører til.
Bryder du dig hverken om gul eller brun, kan du i stedet arbejde med kvadrater og vandrette linier, som er de former, der hører til jordelementet.

Tilfør formerne ved at anbringe fx firkantede billedrammer, tæpper, puder, borde eller tekstiler med firkantet print og vandrette linier i mønstret i dit centerområde.
Vandrette linier skabt af vandrette hylder, vandrette striber i tapetet eller andet, der giver vandrette linier, kan også bruges.

Planter giver god energi overalt i hjemmet, men vil du bruge dem til at forbedre energien specifikt i dit centerområde, så sørg for, at de står i jord, da det ikke er selve planten, men jorden i potten, der er afgørende i forhold til at styrke jordelementet.

Det er ikke et must, men har du dine planter i lerpotter, har du dobbelt op på jordenergien, fordi ler også er jordelement, og er de store og bombastisk placeret på gulvet, har du trippel op af groundingenergi.

Er ord noget, der virker godt for dig, kan du også styrke centerområdet med citater a la "Jeg står stærkt i mig selv" eller "My roots are deep".

Alternativt kan du bruge dine egne personlige symboler på indre fred og et godt fundament med fx et billede af dig selv, hvor du er godt groundet, eller en figur, der giver dig en følelse af fred og jordforbindelse, når du kigger på den.

Husk, at du ikke behøver tilføre alle ovennævnte ting, men kan nøjes med et par stykker for at have et godt centerområde.
Og vigtigst af alt: Det skal give mening for dig og din indretning.

 

Læs også om Baguaområdet for børn og kreativitet

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.