Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

09

sep

Hvad symboliserer månen?
Tags:

Hvad symboliserer månen?

Jeg har i et stykke tid haft en lille loveaffair med månen, og er derfor dykket ned i hvad månen symboliserer.

I sommer fik jeg en måne tatoveret på min arm, sammen med de fineste kirsebærblomster, og nu er det som om jeg har udviklet en månefetisch på højde med enhjørninger (som jeg har en tatovering af), fjer (som jeg også har en tatovering af) og glimmer (som man, så vidt jeg ved, DESVÆRRE ikke kan få tatoveret...).

Jeg ser måner alle steder, og vil have fingre i alt hvad der har med måner at gøre (måske lige undtagen citronmåner høhø) - og har nu også fået mig et halskæde vedhæng med den fineste guldmåne, som jeg er mega lykkelig for.

Hvad symboliserer månen?

Jeg elsker at bruge mine egne personlige symboler, og for mig symboliserer månen intuition, samtidig med at den minder mig om min gypsy hekse gudinde dna, hvis jeg skulle gå hen og glemme at det løber i mit blod...

Mere officielt har månen mange betydninger alt efter hvor i verden man befinder sig, men flere steder symboliserer månen blandt andet frugtbarhed, den kvindelige intuition, menstruation, skæbne, død og galskab (synes nu ellers ikke jeg er så skør).

Og det er jo sjovt med den måne

Efter at have (eller det har jeg jo stadig) noget kørende med enhjørninge og den fine magiske og overjordiske energi der er omkring dem, er jeg pludselig helt paralyseret over alt hvad der har med måner at gøre.

I fredags var jeg en tur på Mystik Messe og blev af både håndlæser og clairvoyant, uafhængigt af hinanden opfordret til, at gå i gang med at bruge min intuition mere, så det bliver der skruet endnu mere op for.

Hvilke symboler er du tiltrukket af?

Alt ydre er et spejl af det indre, men jeg var sgu ikke helt skarp til at opdage hvad det handlede om i mig, at jeg pludselig var så tiltrukket af måner, men heldigvis rendte jeg ind i to vise damer, der kunne fortælle mig hvad jeg havde gang i. Eller snarere, skulle se at få mere gang i.

Vil du være mere vågen end mig, kan du jo prøve at lægge mærke til om der er et særligt symbol du bliver draget af, og se om det afspejler et eller andet i dit liv, som du måske er i gang med at skrue op for, eller ville have godt af at få mere af.

 

Læs også 8 tegn på at du er lysarbejder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.