Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

05

maj

Gode feng shui symboler
Tags:

Gode feng shui symboler

Der er masser at plukke af hvis du vil bruge symboler i din feng shui indretning.

Især i de symboler, der er personlige for dig, ligger der en stærk positiv energi, hvis altså de har positive minder eller en positiv betydning for dig.

I det gamle Kina, hvor feng shui oprindeligt stammer fra var man vild med drager, frøer og guldmønter, fordi det var symboler der gav mening for de mennesker der levede der i den tid.
Mange af de gamle kinesiske symboler har fulgt med hele vejen til os her i vesten i dag, uden at man undervejs har forholdt sig til om det giver mening for os nu.

For nogle giver de gamle symboler stadig mening, og så er de super at tage i brug.
Men giver det ikke mening for dig, at have symboler fra det gamle Kina, vil dine egne personlige symboler være meget bedre for dig.

Feng shui symboler virker bedst hvis det er noget der giver mening for dig, dit liv og din indretning.

En pengefrø giver fx ikke mening for mig som det rigdomssymbol, den er ifølge den traditionelle feng shui.
Jeg forstår godt konceptet, men den gør ikke noget for mig.
Det gør derimod en sund grøn plante, en guldfarvet væg og andre af mine egne rigdomssymboler på, at jeg føler mig rig.

 

Sådan finder og bruger du dine egne personlige symboler

Når du skal finde frem til dine egne personlige symboler, skal du først og fremmest beslutte dig for hvad dit symbol skal repræsentere, og hvilken følelse det skal frembringe i dig.

Vil du gerne symbolisere selvkærlighed, skal du først gå på opdagelse i dig selv og finde ud af hvad selvkærlighed er for dig, og hvordan du føler dig inden i, når du har god kontakt til selvkærligheden (eller tror du vil føle, hvis du ikke har haft kontakt til den endnu).

Det kan være aktiviteter som fx. boblebade og manicure, stille gåture i natureneller hygge med dine venner og veninder, der gør at du føler at du er selvkærlig. Eller det kan være følelser af fx. glæde, lykke og ro, der fylder mest for dig.

Herefter kan du finde frem til dit eget personlige symbol.

Hvis selvkærlighed for dig er lig med boblebad og manicure, kan dit symbol være en duftsæbe til boblebadet eller et superlækkert manicuresæt.

Hvis det er stille gåture i naturen, kan du trække naturen indenfor ved at have nye friske bøgegrene og en smuk buket blomster, eller et billede af noget natur, der sætter dig i den selvkærlige stemning du oplever i dig når du går i naturen.

Eller er det hygge med dine veninder, kan dit personlige symbol være et billede af jer der hygger, eller et minde fra en venindetur som sætter dig i den stemning i var i.

Selve følelserne kan du symbolisere ved at have selve ordet “Glæde”,“Lykke”, “Ro” eller den følelse, du nåede frem til, skrevet som et citat, måske på en sten eller et billede i en ramme.

 

Det er følelsen der tæller

Det der sætter dig i den følelse du gerne vil opnå, er dit personlige symbol på det du ønsker dig, og jo mere du kan have af det i dit hjem, des mere vil du minde dit mindset om at styre i den retning, så det til sidst manifesterer sig.

Du vælger selv om du vil bruge traditionelle symboler andre har fundet meningen af, personlige symboler du selv mærker betydningen fra eller begge.
Det afgørende er, at det påvirker dit mindset og sætter dig i den stemning eller følelse du ønsker at styrke.

Én ting er nok, men du kan også sagtens have flere personlige symboler på noget, så du symboliserer selvkærligheden med både et billede af dig og dine veninder, duftsæbe og dit ord skrevet på en sten.
“The more the merrier”” – så længe det forstærker den følelse i dig, du gerne vil have mere af.

 

Læs også 5 nemme tips til god feng shui

Vil du lære mere om feng shui og symboler?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Du kan også vælge mellem mit udvalg af spirituelle kurser, så du får et feng shui kursus, der er målrettet dit behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.