Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Hvad betyder det når man finder en fjer?
Tags: ,

Hvad betyder det når man finder en fjer?

Hvad betyder fjer og hvilken energi bærer de, set med feng shui briller?

Det siges, at når du finder en fjer, er det et tegn fra dine engle om, at de er her og at de passer på dig, især hvis fjer dukker op steder hvor man ikke normalt ville støde på dem.

Der ligger tit en hilsen til mig hvor jeg går eller kører, og jeg har også flere gange oplevet at de bliver blæst ind ad mit vindue - hver gang takker jeg.

Hvis du også vil booste engle energien i dit liv, kan du gøre det på flere måder

Bærer du fjer på dig, fx som print på tøjet, accessories eller på en anden måde som en del af dit outfit, forstærker du energibåndet imellem dig og dine engle.

Du kan også have fjer i din bolig, som symbol på din forbindelse til dine engle, og i baguaområdet for Rejser og Hjælpsomme Venner, vil det virke extra stærkt, da du med fjer som symbol booster området til at der vil ske flere mirakler i dit liv med englenes hjælp.

Personligt har jeg, udover min elskede fjertatovering på mit håndled, adskillige englefigurer rundt omkring i mit hjem og puder med englevinger på.
Desuden har jeg fjer i alle mulige udgaver på væggene, i min kunst, i mine vindueskarme, og repræsenteret i flere forskellige smykker.

Fjer hører samtidig til ildelementet, som står for energien af sensualitet, varme, imødekommenhed, passion, handlekraft, entusiasme og power, så er det nogle egenskaber du ønsker at styrke hos dig selv og i dit liv, kan fjer være en genvej til dette.

 

Læs også 5 nemme tips til god feng shui

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.