Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

11

nov

Hvad betyder det når man finder en fjer?
Tags: , ,

Hvad betyder det når man finder en fjer?

Hvad betyder fjer og hvilken energi bærer de, set med feng shui briller?

Det siges, at når du finder en fjer, er det et tegn fra dine engle om, at de er her og at de passer på dig, især hvis fjer dukker op steder hvor man ikke normalt ville støde på dem.

Bærer du fjer på dig, fx som print på tøjet, accessories eller på en anden måde som en del af dit outfit, forstærker du energibåndet imellem dig og dine engle.

Du kan også have fjer i din bolig, som symbol på din forbindelse til dine engle, og i baguaområdet for Rejser og Hjælpsomme Venner, vil det virke extra stærkt, da du med fjer som symbol booster området til at der vil ske flere mirakler i dit liv med englenes hjælp.

Fjer hører samtidig til ildelementet, som står for energien af sensualitet, varme, imødekommenhed, passion, handlekraft, entusiasme og power, så er det nogle egenskaber du ønsker at styrke hos dig selv og i dit liv, kan fjer være en genvej til dette.

 

Læs også Englene er med dig eller Få 5 nemme tips til god feng shui

Er du nysgerrig på spiritualitet eller feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil 

  Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og skriv dig samtidig op til løbende at få fengtastiske feng shui tips og tilbud i indbakken
   
  JA TAK
  close-link