Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

04

apr

Opgradering af kærlighedsområdet
Tags: , ,

Opgradering af kærlighedsområdet

Hej Rebekkah

Jeg er meget inspireret af din blog og er begyndt at interessere mig for feng shui og boligstyling.
Jeg har lagt baguakortet på min lejlighed, og ville i første omgang gerne lave en opgradering af kærlighedsområdet, da jeg har lidt udfordringer der.
Udfordringen er, at det ligger i min 5 årige søns værelse - Hvordan griber jeg det an?
Jeg tvivler på han vil synes det er fedt, hvis jeg pynter hans værelse med lyserøde romantiske ting.
Hans værelse er ret ofte rodet og lettere kaotisk, lidt som mit kærlighedsliv, ville det hjælpe at prioritere oprydning?

Mvh Eva

 

Kære Eva

Alt i din bolig er jo et skønt billede på hvordan det forholder sig i dit liv, som du også selv er inde på, og at dit kærlighedsområde ligger inde på din søns værelse, fortæller også noget.

Børne,- og teenageværelser gælder for udenforliggende områder, da det er deres domæne, og derfor ikke et sted du kan gå ind og lave din egen feng shui, så du behøver ikke bryde dit hovede med hvordan du kan slippe afsted med at gå ind og pynte hans værelse med lyserøde og romantiske ting.

Når dit kærlighedsområde ligger derinde, fortæller det blandt andet, at kærlighed er noget du mere eller mindre bevidst tror du skal finde og fylde op uden for dig selv, og så giver det selvfølgelig nogle dejlige udfordringer.
Men udfordringer er jo det vi vokser af som mennesker, så prøv at se gaven i at du vokser og udvikler dig med udfordringerne, i stedet for at gå i panik, som nogle gør når de opdager at fx deres kærlighedsområde ligger uden for.

For at booste kærlighedsenergien, kan du arbejde på væggen der støder op til det manglende område, ved at placere symboler, billeder, farver osv der.
Husk at der er andet end farver der vil løfte energien, så du behøver altså ikke nødvendigvis have pink og lyserød hvis ikke det passer ind i din smag eller resten af indretningen.

Du kan også hænge et spejl på væggen op til, som vil trække det manglende område ind energetisk, eller du kan lægge baguakortet over det rum du opholder dig mest i, og booste dit kærlighedshjørne herinde.

Mht rodet, ja så er det altid en super god ting at få styr på, om ikke andet for din søns skyld, da han sikkert også vil trives bedre i et værelse, der er nogenlunde til at finde sine ting i end rent kaos.

Kærlig hilsen

Rebekkah

 

Læs også Hvad gør feng shui?

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.