Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

08

aug

3 ting der kan hjælpe dig igennem solformørkelsen
Tags:

3 ting der kan hjælpe dig igennem solformørkelsen

Måske har du mærket, at energien har været ekstrem intens op til i dag d.21 august 2017, hvor vi har den (for nogle) berømte solar eclipse/solformørkelse, som for os her i norden når sit maximum i aften.

Solformørkelse og den intense energi

Samtidig med formørkelsen har vi både nymåne og adskillige planeter der er retrograd, så der er virkelig knald på energien.
Der er mange udlægninger af hvad det helt præcist kommer til at betyde, og det kan føles forskelligt alt efter hvor man har de forskellige planeter i sit horoskop, og hvor sensitiv man er.

Den intense energi, handler først og fremmest om at nå nye dybder i os selv - Nogle taler om genfødsel, og det er også sådan jeg oplever det.

Personligt er jeg nærmest sendt til tælling lige nu, hvilket er helt ok - Der bliver seriøst sluppet en masse gammelt shit!
Jeg har droppet at regne det hele ud, og bare lade det ske.
Hvor jeg tidligere ville have analyseret og kæmpet imod ubehaget, læner jeg mig ind i det, og går med de følelser og oplevelser der kommer frem, i tillid til at der sker den healing der skal ske.

Det kan sammenlignes med at lægge sig i vandoverfladen, flyde med og bare opleve det der sker, i stedet for at bruge en masse kræfter på at træde vande for at undgå at synke.

3 ting der kan hjælpe dig igennem eclipsen

 1. Ryd ud
  Tiden lige nu er fantastisk til at muge ud især i området for Visdom og Selvindsigt, der handler om selvudvikling og indre arbejde.
  Når du giver slip på fysiske ting, giver du plads til ny energi i dit liv på alle planer.
 2. Lav et alter
  Eclipseenergien vil have indflydelse på de næste 6 måneder, derfor vil det være vildt kraftfuldt at lave et alter med intentioner om fremtiden, og hvis det giver mening for indretningen, anbringe det i området for visdom og selvindsigt. Ellers placer det et sted hvor du tit ser det og kan nyde det.
  Lav en lille opstilling med ting der giver dig glæde, tilføj gerne lys og evt krystaller, og gerne nogle af dine egne symboler/citater for ønsker om fremtiden.
 3. Du kan rense dig selv ved at bade i saltvand eller tage et fodbad i epsomsalt.
  I dit hjem er en enkelt metode til spaceclearing, at lufte ud og skabe gennemtræk i boligen.
  Man kan klappe rundt i alle rum og hjørner med hænder/grydelåg/skeer, eller for den lidt mere avancerede kan hvid salvie brændes af.

 

Læs også om God feng shui til Merkur retrograd

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.