Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Sådan laver du spaceclearing
Tags:

Sådan laver du spaceclearing

I livet går vi gennem både op,- og nedture, som påvirker vores energi.
Denne energi sætter sine aftryk i vores bolig, og ligesom luften i hjemmet kan føles tyk og tung, når der ikke luftes ud, kan energien på samme måde blive stillestående, hvis vi ikke renser ud i den en gang imellem.
Med spaceclearing laver du en energetisk udluftning og renser dit hjem for det gamle, så der er plads til ny og frisk energi.

Hvornår skal man lave spaceclearing?

Du kan altid lave spaceclearing, men det er især godt at udføre:

  • Ved årsskiftet
  • Efter udrydning, oprydning og rengøring
  • Når det er nymåne og fuldmåne
  • Ved nye begyndelser som indflytning, fødsel, bryllup, skilsmisse og lignende
  • Når du trænger til at starte på en frisk

Hvordan laver man spaceclearing?

Der er mange måder at lave spaceclearing på, fra en helt lille almindelig udluftning af hjemmet, til store timelange ceremonier.
Skal du lave en af de større ceremonier helt rigtigt og efter alle kunstens regler, bør du gøre hjemmet rent og rense dig selv med bad og hvid salvie, for derefter at iføre dig særligt udvalgt tøj til selve ceremonien.

Efter min mening kan en spaceclearing sagtens have god effekt, selvom du ikke renser dig selv og dit hjem på den måde, og jeg gør det kun sjældent.
Det kræver meget tid at gøre det, og jeg prioriterer at lave spaceclearing oftere end at sætte mange timer af til en større omgang.

Dog er det værd at være opmærksom på, at din sindstilstand er afgørende for, hvilken energi, der erstatter alt det, der renses væk.
Det bedste resultat får du, når du laver spaceclearing ud fra et kærligt sted i dig, hvor du er groundet og fyldt med god energi. Så hvis du er trist eller på anden måde lav på energi, er det en god idé, at gå en tur, danse, synge eller andet der opløfter dig, inden du går i gang.

Opskrift på spaceclearing

1. Forbered spaceclearingen

Sæt intentionen for, hvad du ønsker at opnå med din space clearing, så det er den energi, der aktiveres, når du renser. Det kan fx være kærlighed, rigdom, grounding eller noget noget helt fjerde du gerne vil have mere af i dit liv.
Selve intentionen for at manifestere det du gerne vil have mere af sættes ved, at du visualiserer det du gerne vil opnå, eller siger det højt ud i rummet.
Du kan evt. lave et særligt alter, der understøtter spaceclearing ceremoniens tema, som du opløser efter ceremonien.
Sørg for at samle alt, hvad du skal bruge af remedier til selve space clearing ceremonien, så du kan bevare fokus, når du er i gang.

2. Selve renselsen

Åbn vinduer og døre, så den gamle energi kan slippe ud.
Rens ved at gå rundt langs vægge og hjørner med rygende hvid salvie (se billede øverst) eller palo santo.
Du kan også klappe med hænderne, bruge en klokke, tromme eller slå to grydeskeer sammen.
Der er ikke noget facit for, hvor lang tid det tager at rense et rum.
Hvis du kan mærke, at tungheden letter bevæger du dig videre, når du føler det er nok. Mærker du ingenting, må du prøve dig frem – øvelse gør mester.

3. Indvielse af ny energi

Når du har renset hele hjemmet, tager du en tur rundt igen for at indvie med den nye energi, du har sat intentionen for.
Brug syngeskål, egen sang, musik, røgelse, kast blomster, spray med aromatiske roomsprays eller andet, der løfter energien og styrker den satte intention yderligere.
Du kan også nøjes med at påvirke rummene med stille velsignelser eller bønner, hvis det føles mere passende.
Jeg plejer at afslutte indvielsen med at forsegle hvert rum ved at tegne et uendelighedstegn i luften med hånden, mens jeg fokuserer min energi på den intention jeg har sat inden jeg startede.
Mærk efter i dig selv, måske har du et andet afslutningsritual, der passer bedre til dig.

4. Afslutning af spaceclearingen

Nogle afslutter større space clearingsceremonier med et overdådigt festmåltid for at fejre den nye begyndelse, men hvordan du vælger at fejre det, bestemmer du selv.
Det er under alle omstændigheder fint at markere den nye begyndelse med en form for fysisk fejring, det være sig mad, dans eller noget helt tredje.
For at vedligeholde den nye energi, kan du lave et nyt alter eller placere et symbol et synligt sted i dit hjem, der bærer intentionen for den nye opgradering.

 

Læs også Hvad symboliserer månen

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.