Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

10

okt

3 steder du kan starte din feng shui praksis
Tags: ,

3 steder du kan starte din feng shui praksis

Mange er i tvivl om hvor skal man starte med feng shui. Der skal ikke særlig meget til for at forbedre energien i dit hjem, og du kan sagtens lave masser af god feng shui med de ting, du allerede har. 

Ofte er det små skridt, der giver dig motivation til for alvor, at komme i gang med en mere dybdegående feng shui praksis, og i princippet kan du starte med feng shui lige hvor du vil.

Men med alt det der er at vælge imellem, kan det være ret uoverskueligt hvor man skal ende eller begynde, så her er forslag til 3 opstartsmuligheder:

1. Få styr på det vigtige Ch'i flow 

Vil du gerne have et liv, der flyder let og ubesværet, er det vigtigt, at du får kigget på, om der er flow i Ch’i energien. 

Ch’i er den livsenergi, der er med til at skabe god stemning i dit hjem og i dit liv, så hvis Ch’i flowet i dit hjem er stoppet, breder det sig ud i dit liv, hvor det er svært at få ting til at lykkes, og det er som om, alting stopper før det overhovedet kommer i gang. 

Du søger nyt arbejde, men bliver ikke engang kaldt til jobsamtale, du forsøger at blive gravid, men intet sker, du vil starte i terapi, men alle de terapeuter, du kontakter, tager ikke nye klienter osv. 

Når du får hul på dit Ch’i flow, bliver du kaldt til jobsamtale, finder en anden løsning på at få et barn eller bliver gravid, og den terapeut, du kontakter, har en tid i morgen. 

Så sørg for at få styr på rod, mørke hjørner og andet, der står i vejen for, at Ch'i energien kan flyde frit rundt i hjemmet, og giv dermed dig selv bedre flow i livet.

2. Giv slip på 5 ting 

Når du siger farvel og tak til noget, der optager unødig plads i dit hjem og i dit liv, åbner du døren til, at noget nyt kan ske. 

De ting, der ikke længere passer til den person, du er nu, holder dig tilbage i gammel energi, så når du begynder at rydde ud og give slip på dine fysiske ting, vil du også give slip på det, der holder dig tilbage fra at rykke fremad i dit liv. 

Se dig omkring i dit hjem og find minimum 5 ting, som du er vokset fra eller på anden måde kan mærke, at du er klar til at slippe, og giv dem så videre til andre, der kan have gavn af dem. 

På den måde kan du få taget hul på oprydningen og så småt begynde at slippe det, der holder dig tilbage. 

3. Lav en lille opløftende opstilling 

God energi tiltrækker mere god energi, og der er ikke noget som ting, du elsker, der er med til at forbedre stemningen i din bolig, så du også bliver endnu mere glad. 

Udvælg dig derfor en vindueskarm, reol, hylde, bord eller lignende et sted i dit hjem, som du tit ser, og lav en lille opstilling af 3-5 små yndlingsnips, som du elsker og bliver helt glad i maven af at kigge på. 

Når du laver en lille opstilling som denne, vil den fungere som en slags glædesalter, der starter en lille gnist af glæde i et hjørne af dit hjem, og snart breder sig ud i hele din bolig. 

Når glæden brænder varmt og insisterende i hele dit hjem, kan det ikke undgå at påvirke dig og dit humør, som igen vil smitte af på omverden, og du har sat en glædeslavine i gang i dit liv med feng shui. 

 

Læs Virker feng shui?

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.