Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Spiritualitet og personlig udvikling - Live kurser

Dyk ned i lige præcis det kursus om et emne inden for spiritualitet og personlig udvikling, som du mærker vi nære dig på et dybt plan, og oplev hvordan dit flow og din livsglæde får mere og mere plads for hver dag der går.

 • Feng shui workshop
  Bliv inspireret til hvordan du med små nemme justeringer får din bolig til at ose så meget af dejlighed, at du elsker at være der, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.
 • Venindeaften/Polterabend
  Har du en veninde der skal giftes, eller er i en flok veninder, der har lyst til nogle hyggelige timer med inspiration til at skabe den skønne feng shui energi i hjemmet, er dette eventet. Medbring hver jeres plantegning, så i hver især får nogle guldkorn med til jeres hjem.
 • Intuitiv Feng Shui Uddannelsen Flex
  Sæt jeres eget hold på 3-5 personer, og bliv certificerede Intuitiv Feng Shui konsulenter på et forløb hvor datoerne tilrettelægges efter jer.
  Når i har færdiggjort uddannelsen og modtaget jeres certifikat, har i alle de redskaber i har behov for, for at kunne tage ud og rådgive privat og professionelt med en ny tids feng shui.

Hold dig opdateret via nyhedsbrevet

 

Andre der har kigget på live kurser, har også været nysgerrige på disse

 

Som den søgende person jeg altid har været, har jeg deltaget på utallige kurser om mine yndlingsemner spiritualitet og personlig udvikling.

Gennem alle de mange timer jeg har dyrket live kurser med omdrejningspunkt i spiritualitet og personlig udvikling, er jeg blevet klogere på mig selv og min omverden, og det har givet mig en større forståelse og tyngde til at tackle de udfordringer livet nu engang byder på.

Jeg føler stærkt, at jo flere vi er der udvider vores horisont både ind i vores inderste kerne, og ud i Universet, des bedre en verden kan vi skabe, og derfor har jeg alle de bedste guldkorn ud af alt hvad jeg har lært gennem årene, og sat det sammen i mine egne kurser, hvor jeg formidler visdommen videre efter bedste evne.