Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

04

apr

Hvad siger feng shui om flytning?
Tags:

Hvad siger feng shui om flytning?

Flytning er et af de helt store udviklingsmæssige kvantespring du kan tage ifølge feng shui.

Feng shui om flytning

Energien bliver rusket meget kraftigt op, når vi rykker til en ny bolig, med nye kvadratmeter og ny rumfordeling, og alt efter hvor omstillingsparat du er, vil en flytning i højere eller mindre grad skabe noget tumult i dit indre.

Vores ydre omstændigheder spejler alt det der foregår inden i os mentalt, og når du ændrer så markant i dine ydre omstændigheder, som du gør når du fysisk flytter til nyt hjem, svarer det til, at alle de møbler der havde en fast plads inden i dig, også skal rykkes et nyt sted hen rent psykisk.

Den forandringsvillige type

Elsker du forandringer, trives du helt sikkert også godt med at flytte.

Fordelen ved at være så forandringsivrig er, at du er flexibel og har nemt ved at flyde med de spontane situationer og uplanlagte ting, der uundgåeligt opstår gennem livet.
Du blender også nemt ind de fleste steder og ofte føler du dig ret hurtigt hjemme der hvor du lander på din livsrejse.

Flytning kan selvfølgelig skyldes ydre omstændigheder, vi ikke selv er herre over, men er du en person der flytter ofte, bare fordi du kan, fortæller det ofte også noget om en manglende grounding og evne til at slå rødder.

Hører du til denne yderpol er du med stor sandsynlighed også typen der helst vil undgå, at dykke alt for dybt i de udviklingsmæssige udfordringer dit hjem udsætter dig for.
Du har tendens til hele tiden, at ville flytte til et nyt sted, for at udgå at komme helt ned i surdejen, ligesom du kan have tendens til at udskifte partner eller job igen og igen, fordi det er nemmere at smutte væk end at blive og løse konflikterne.

Den stabile type

Er du derimod ovre i den anden yderpol, er du mere til stabilitet i dit liv, og bliver helt træt ved tanken om at flytte så meget som en lænestol til et nyt hjem.

Hvis du har du boet det samme sted i lang tid, og det passer dig ganske glimrende, er du sikkert også typen der er mest tryg ved at tingene er som de plejer at være, og vil gå langt for at det forbliver sådan.
Du er grundig, velovervejet og tager ingen forhastede beslutninger og din evne til at slå dybe rødder gør, at du har godt styr på dit liv, når alting går som du har planlagt.

Udfordringen ved at have det sådan er, at du kan have tendens til at gro fast.
Sommetider bliver du hængende længere tid end nødvendigt i gammel energi og livsomstændigheder, som du i virkeligheden er vokset fra, fordi du ikke tør eller kan overskue forandringer i dit liv.
De gange hvor du har haft store skift i dit liv, har du måske ignoreret sjælens kald om at flytte og i stedet lavet nogle større energiskift i din bolig ved at male væggene, nye møbler, nyt køkken eller på anden måde foretaget en større ændring i dit hjem.

Der er er ikke noget der er bedre end det andet, men ligger du ude i en af yderpolerne, vil arbejdet med feng shui i din indretning være med til at skabe en balance, hvor du har mere ligevægt mellem de to og kan slå rødder lang tid nok til at fordybelsen kan indfinde sig, samtidig med at du også er forandringsvillig, og klar på at rykke dig hvis det er det optimale at gøre.

Sigøjnerblod i årene

Personligt er jeg flyttet så mange gange, at jeg har mistet tal på det, men da jeg i starten af april var inde på borger.dk for at melde ny adresse, kan jeg se at jeg har boet 17 steder siden 1987.
Jeg er nemlig, efter at have boet midlertidigt i 10 flyttekasser i 1,5 år, nu flyttet til en fast adresse.

At jeg endte med at bo midlertidigt så længe var ikke meningen, men er et ganske fint billede på det limbo jeg har befundet mig i, ikke mindst som forfatter til min "Skab et liv du virkelig elsker" feng shui bog, og hele rejsen henimod at eje den nye identitet der for mig ligger i at træde ind i at kloge mig så meget på et emne, at jeg tillader mig at udgive en bog om det.

Jeg har altid forklaret mit hyppige flytteri med, at jeg har sigøjnerblod i årene, men det skyldes nok snarere frygten for hvad der ville ske hvis jeg stoppede op længere tid og blev stående et sted.
De få gange jeg har boet mere end 4-5 år på den samme adresse, har rastløsheden i hvert fald meldt sig på banen, og jeg er rykket videre.

Men nu lader det faktisk til at der er ved at komme mere ro på, og efterhånden som jeg er flyttet ind og har fået mere fast grund under fødderne, malet færdigt, tingene sat på deres nye plads og hængt billederne op på væggene i mit nye hjem, falder det hele også stille og roligt på plads inden i mig.
Det føles som at bryde ud af en pubbe for endelig at folde vingerne ud og flyve mod himlen.

Sjælen vælger vores hjem

Det siges at sjælen vælger vores hjem, og nu hvor jeg kender feng shui, og forstår hvordan vores livsomstændigheder afspejler sig i vores bolig, er det sjovt at tænke tilbage på alle de steder jeg har boet, og konstatere, at alle mine hjem på hver deres måde har afspejlet præcis hvordan min livssituation var da jeg boede hvert sted.

 

Læs også 3 steder du kan starte din feng shui praksis

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

 

6 kommentarer til indlægget


 • Griner – jeg falder helt ved siden af. Er ellers ret vild medFeng Shui. Og så passer jeg måske alligevel, for vel har jeg haft adresse samme sted siden december 1998 inden der ikke speciel stabil i bosteder – griner.
  Der er så lige det, at vi konstant ændrer noget, intet er som da vi flyttede ind, eller bare for 5 år siden, så måske?
  Jeg er måske nok grundig, hvis jeg kan se inspirationen. Velovervejet – næææ, jeg beslutter alt som i nu og her, forandring ja tak. Jeg er gift med manden jeg mødte da jeg var 18 år – vi er som huset, ikke de samme mere, hvilket jo er klart, alle celler er nye hver 7 år er vi helt skiftet ud som menneske.
  Jeg sidder lidt og overvejer, måske har jeg blot fundet en livsledsager og en plads, der giver mig skønne rammer til at udleve alle de forandringer jeg elsker? Om vi bor her om ?? aner jeg ikke. Drømmen – tja, at rejse rundt når og hvor det passer os. Det er faktisk en virkelighed. Så måske handler det også om at se der er flere veje til ønsket om forandring. Nyd weekenden og tak for inspiration til at kigge ind.

 • Sjovt! Jeg bor mit 13 sted og jeg har altid elsket at flytte og nydt det at alt er nyt igen. Jeg plejer at sige at mit hjem er der hvor jeg sover og derfor har jeg haft ret nemt ved at falde til.
  De seneste år er jeg dog begyndt at interessere mig for feng shui. Det er også i det tidsrum jeg har fået børn og senest er flytet til et sted hvor vi påtænker at blive i mange år.
  Mon der er en sammenhæng? Eller måske HAR jeg det bare i blodet, min farmor på 94 år bor det 27 sted men det bliver nok også det sidste.
  TAK for dine inspirerende indlæg❤

 • hmmmm du skriver en masse om hvad de kan betyde at man flytter ofte – eller det modsatte…. hvad nu hvis man ønsker at flytte???? har brug for at fjerne sig fra det område man bor, men er “groet fast” på den dårlige måde? og selvom man søger, dukker det rigtige bare ikke op!! hvad kan man så selv gøre, for at tiltrække ny perfekt bolig???

  • Så er det en god idé at opgradere energien så emget som muligt der hvor du bor nu.
   På den måde vil du tiltrække en ny bolig der matcher denne højere energivibration, i stedet for en lavere, hvis du ikke er så glad for den bolig du har lige nu.
   For at fremskynde miraklerne, kan du evt fokusere lidt extra på at booste området for rejser og hjælpsomme venner.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.