Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

04

apr

Hvad gør jeg med feng shui for at få et job?
Tags: , , ,

Hvad gør jeg med feng shui for at få et job?

Kære Brevkasse

Hvilke farver er det bedst at omgive sig med i sin stue når man gerne vil have job og fred og ro i sit sind?

Anette Kock

 

Kære Anette

Nu fremgår det ikke af din mail i hvilket baguaområde din stue ligger, men hvis karriereområdet ligger i din stue, er det de helt mørke og dybe nuancer, der vil støtte op om vandelementet, som hører til dette område.
Er du ikke til de mørke og dybe nuancer, er der andre måder at få vandelementet ind:

 • Assymetriske flydende udefinérbare former
 • Blanke overflader
 • Krystal
 • Spejle
 • Glas
 • Prismer
 • Springvand
 • Kunst der forestiller vand

Du kan også anbringe dine egne personlige symboler på din drømmekarriere i området.

Med hensyn til farver der giver ro i sindet, er de mest oplagte:

 • Blå: Beroligende
 • Grøn: Harmoni
 • Rosa: Afstressende
 • Brune nuancer: God jordforbindelse

Kærlig hilsen

Rebekkah

 

Læs også God feng shui er det der gør dig glad

Er du nysgerrig på feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

6 kommentarer til indlægget


 • Hej Rebekkah😊 Jeg roder lidt rundt i bagugaen: Jeg har en kollega, som mildest talt er ubehagelig overfor mig, i en grad så jeg overvejer nyt job😟 Jeg har sat engle op i området for hjælpsomme mennesker, og det har haft en helt fantastisk effekt, bare ikke på den kollega, så jeg er simpelthen i tvivl om det er den rigtige bagua at aktivere?!?🤔🤔🤔

  Karriereområdet lige på min teenagers til tider mehet rodede værelse.

  Glade hilsner Anette

 • Hej Rebekkah

  Jeg er ny herinde. Det er dejligt, at der findes en Feng Shui brevkasse. Hvad kan jeg stille i mit soveværelse for at få en kæreste?

 • Hej Rebkkah

  Jeg er helt ny i Feng Shui, og vil gerne lave ændringer på groft sagt alle områder, da alle områder har været kaos og smerte det meste af mit liv. Men har lidt svært ved at finde rundt i, hvor tingene skal placeres.
  Jeg har feks. rigdomsområdet i venstre del af stue (ud mod terassen/ligefrem er syd) og Øst ligger på venstre side hvor der er vægge men ikke vinduer da det er et rækkehus).
  Jeg har købt forskellige rigdomssymboler og placeret i området for rigdom i vindueskarm (altså i syd) men skal de egentlig placeres på sidevæggen (mod øst) for at have en virkning, eller virker de i hele området af stuen for rigdom?
  Håber du forstår hvad jeg mener 🙂

  • Kære Christa
   Jeg får en masse af den slags spørgsmål dagligt både her og på mail, så jeg samler dem sammen til min livebrevkasse, som jeg sender på facebook og instagram til foråret.
   Ellers er du også altid velkommen til at deltage på et af mine kurser, eller kontakte en af mine certificerede Intuitive Feng Shui konsulenter, du finder dem oppe under punktet med uddannelse.
   Kærligst Rebekkah

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.