Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Feng shui bolig – Hvorfor?
Tags:

Feng shui bolig – Hvorfor?

Måske er du stødt på begrebet “feng shui bolig”, og har undret dig over hvad det indebærer.

Her får du svaret på hvordan en almindelig bolig adskiller sig fra en feng shui bolig, og hvorfor det er godt, at bo et sted, der er opbygget efter feng shui teorien.

Den perfekte feng shui bolig

Feng shui er oprindeligt en flere tusinde år gammel filosofi fra Kina, hvor kejsere havde deres egne feng shui mestre til at sikre dem den lykke og fremgang, som feng shui redskaberne baner vejen for.

Den dag i dag bygges der i Østen sjældent noget uden, at man først konsulterer en feng shui ekspert, og filosofien udbredes hele tiden mere og mere verden over.

I en bolig udtænkt fra et feng shui perspektiv er der mange forskellige faktorer der skal gå op i en højere enhed, for at skabe de bedste rammer for den perfekte bolig.
Der tages blandt andet højde for:

  • Form på huset
  • Materialer
  • Farver
  • Værelsernes placering
  • Lysindfald
  • Indgangens retning (for kompasteorien)

Samspillet mellem disse, har betydning for boligens energi, og hvordan den påvirker beboerne.

Vores energi er afgørende for hvordan vi har det i livet generelt

Når alle boligens elementer er balanceret harmonisk med hinanden, får boligen en god og lækker atmosfære.

Dette giver ikke bare et dejligt hjem, at opholde sig i, men smitter også af på husets beboere, der får mere glæde og overskud i hverdagen, som så breder sig ud i livet, hvor alting lykkes bedre.

Bare tænk på hvordan din dag forløber forskelligt afhængigt af dit humør, hvor en dag fyldt med smil og god energi, bringer mere af dette med sig, og en dag hvor du hænger med skuffen, sjældent indeholder særlig meget at råbe hurra for.

Kort sagt kan man sige at, feng shui sørger for en god stemning i det ydre, som har en positiv påvirkning af dit indre, der videre giver dig mere succes i livet.

Bor du ikke i en feng shui bolig, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det er et dårligt sted at bo, og der er masser af ting du kan gøre, for at forbedre energien.

Men når du bor i en feng shui bolig, ved du med sikkerhed, at boligen støtter dig på den bedste måde, fordi det optimale fundament for et godt liv er til stede.

 

Læs også Hvad siger feng shui om flytning

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.