Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Den perfekte jule feng shui
Tags: , ,

Den perfekte jule feng shui

I mange år satte jeg barren virkelig højt hver jul - ALT skulle være perfekt jule feng shui.

Samtidig med at jeg skulle være den overskudsagtige mor til mine 3 dejlige drenge, og selvfølgelig en god kone, stod mit hjem hvert jul knivskarpt pyntet og der var minimum 5 forskellige slags julebag i de fancy kagedåser.

I dag får jeg en lille smule sved på panden når jeg tænker på hvordan jeg fór rundt og aldrig gav mig selv tid til at nyde den skønne december måned, de sociale sammenkomster, den lækre julebag og de fine dekorationer, som jeg selv stod for.
(Det børnene lavede, forærede vi til bedsteforældrene - Ingen skæve kager og sære juledekorationer hjemme hos Fru Leve)

Men så en jul for nogle år siden, kunne jeg slet ikke tage mig sammen til at finde julesagerne frem.

Det var meget mærkeligt.

Jeg orkede pludselig ikke alt det 'perfekte'.
Børnene fik frit slag med kager, dekorationer og endda pynt af juletræet, som ellers var en af mine helt store ting.

Jeg kan ikke sætte fingeren på hvad der egentlig skete, og kønt var det ikke.

Men det var charmerende og en virkelig skøn jul, fordi jeg pludselig bare slap alt og lod det hele sejle.
Eller i virkeligheden nok bare gik med flowet.

For hvad så om det hele ikke står knivskarpt?

Hvad så om kagerne er skæve (suk), lyset i dekorationen er rødt (avav), og den står på en paptallerken (åh gud)?

Ok, jeg indrømmer at den gamle perfektionist nogle gange trækker i mig, og jeg har da også nogle rimeligt vilde juleting af mine egne kørende engang imellem, men god jule feng shui handler vel i virkeligheden om at pynte og bage, så der stadig er rum til at overgive sig og nyde det som er, ik'?

 

Læs også Sådan får du balance mellem yin og yang

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.