Få besked når der er nye personlige indlæg fra Rebekkah Ingen spam, kun kærlighed ♡

07

jul

Brug dit tøj til personlig branding

Brug dit tøj til personlig branding

Dit tøj er en stor del af dit ydre brand, både som privat person og i arbejdsmæssig sammenhæng, så det kan godt betale sig at være bevidst om, hvad du hiver frem fra skabet, når du træder ind i søgelyset på den ene eller anden måde.

Når jeg nævner navne som fx. Lady Gaga, Karl Lagerfeld, Elton John, Christian Stadil eller Sidney Lee, får du sikkert lige med det samme et indre billede af hvordan de ser ud.
Uanset hvor bevidste de har været om det, er de alle nemlig gode eksempler på personlig branding, der forstærkes gennem valg af tøj.

Har du noget specifikt du synes særlig godt om, som matcher din personlighed og dig som brand, kan du vælge bevidst at gøre det større, ved altid at have lige den ting på, lige som Elton John gjorde med farverige kostumer eller Sidney Lee med det røde bandanatørklæde.

Når du finder den ting du gerne vil gøre større, det unikke ved dig, som du beslutter dig for at fremhæve, vid da blot, at folk lynhurtigt mærker hvis det er en ‘falsk identitet’ du ifører dig.
Hvis dit publikum gennemskuer, at du ikke er autentisk, vil de falde fra, derfor er det vigtigt at du vælger at forstærke noget du godt selv kan lide.

Se Feng Shui TV Sådan brander du dig med din personlige stil

 

Download gratis Ebogen 5 tips til Succesfuld Business eller se om Business Feng Shui kurset skal være med til at løfte din forretning.

Business

Tjek også gerne Feng Shui Dit Liv onlinekurset hvis du gerne vil lære en masse om feng shui, og hvordan du kan bruge din indretning til, at give dig god energi i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.