Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

04

apr

Baguaområdet for visdom og selvindsigt
Tags: , ,

Baguaområdet for visdom og selvindsigt

Baguaområdet for visdom og selvindsigt handler om fordybelse, uddannelse, personlig udvikling og alle de oplevelser du har haft gennem livet, som har gjort dig til den, du er i dag.

Når du praktiserer feng shui, kommer du ikke uden om selvudviklingen, hvis du gerne vil ændre dit liv, og i området for visdom og selvindsigt får du muligheden for at komme endnu dybere. 

Det er ofte her feng shui splinten ligger begravet, hvis der er noget, der ikke rykker for dig i et af de andre baguaområder, fordi du har uhensigtsmæssige mønstre gemt dybt i dig. 

Booster du baguaområdet for visdom og selvindsigt, kommer de uhensigtsmæssige mønstre, du er klar til at kigge på, op til overfladen, så du kan bearbejde dem, og fjerne den kæp, du hele tiden stikker i hjulet for dig selv. 

Vil du gerne tage en uddannelse eller videreuddanne dig inden for et fag, er det også området her, du kan arbejde med for at forstærke mulighederne omkring det. 

Da området handler om fordybelse både i dig selv og emner af enhver art, er det vigtigste at skabe en form for zen energi i området, altså en rolig og meditativ stemning, der lægger op til fordybelse og eftertænksomhed. 

En meditationsplads vil være perfekt at have i området for visdom og selvindsigt, men selvfølgelig kun hvis du praktiserer meditation, og det også fungerer rent praktisk for indretningen.

Anbring også gerne dine egne personlige symboler for fordybelse og uddannelse i området.
Det kan være et logo fra en specifik uddannelse, du gerne vil tage, et billede, der forestiller en stille sø, en Buddha på et fad med et par stearinlys eller fotos af dig selv, hvor du studerer, læser eller på anden måde fordyber dig i noget. 

Bøger virker særligt styrkende for energien i baguaområdet for visdom og selvindsigt, især selvudviklingsbøger som et symbol på rejsen ind i dig selv, og fagbøger om emner du gerne vil fordybe dig i eller uddanne dig inden for. 

Husk altid, at din indretning skal fungere rent praktisk og gøre dig glad indvendigt for, at det er god feng shui for dig. 

 

Læs også om Spejl feng shui

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.