Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

04

apr

Særligt sensitiv egoist
Tags:

Særligt sensitiv egoist

Som særligt sensitiv er jeg nok ikke den nemmeste at være veninde med (tak til jer der holder ud - i ved hvem i er ♡ ).

Når jeg laver spillefilm forsvinder jeg fra jordens overflade de 3 måneders tid en produktion står på, og her på mine halvgamle dage, kan jeg ikke klare for mange mennesker alt for ofte.

Derfor kan der nogle gange godt gå tid før der er plads i min kalender til at mødes med veninder eller netværksdates, men jeg har som særligt sensitiv taget et bevidst valg om at jeg ikke længere vil gå på kompromis med mit overskud og min energi.

Mens jeg skriver dette, kan jeg mærke den dårlige samvittighed gnave, og jeg tænker at jeg er et egoistisk menneske, sådan at vælge folk til og fra efter eget godt befindende.
Men er der en nedsmeltning i gang hos en af de nære, står jeg selvfølgelig klar uanset hvad, så jeg håber at det også tæller for noget.

Jeg anser ikke mig selv som sart, og det er heller ikke fordi jeg skal præstere eller være noget jeg ikke er.

Jeg bliver bare hurtigt fyldt med indtryk og andres energier, måske fordi jeg er så intenst til stede med dem jeg er sammen med, og glemmer at passe på min egen energi i det.

Det handler egentlig bare om at finde en god måde at være med det på og lægge mærke til min krop og systems behov, så når jeg ikke har overskud til at mødes eller snakke, respekterer jeg det.

De mennesker jeg omgåes med, udvælges nu med større omhu end jeg gjorde tidligere, hvor jeg tit både gik på kompromis med hvem jeg så og om jeg havde lyst eller overskud.
Hvordan de forskellige påvirkede min energi, lagde jeg ikke så meget mærke til, og hvis jeg gjorde, ignorerede jeg det.

Men inden for de sidste år, hvor jeg har været mere selektiv, kan jeg virkelig mærke en forskel i om jeg føler mig fyldt op eller drænet efter et møde.

Uanset hvad, er jeg næsten altid træt når jeg har været sammen med folk.
Er det gode folk, føler jeg mig oven i trætheden altid glad og inspireret bagefter.
Er det energislugere, ja så er jeg bare træt.

Med den smule tid der i virkeligheden er at gøre godt med i det liv jeg har fået tildelt, er det simpelthen så vigtigt for mig, at tilbringe så meget af den på den aller bedste måde for mig.

Jeg fortjener jo cremen af cremen, og den er der ikke megen plads til hvis det er rugmel, der fylder det hele, hvis du forstår.

 

Læs også Hvad har du egentlig LYST til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.