Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

11

nov

Må karma ramme dig hårdt
Tags:

Må karma ramme dig hårdt

Min cykel er blevet stjålet og hvor meget jeg end forsøger at se gaven i det, som vi spirituellaer jo helst skal, føler jeg mig meget udfordret på ikke at kaste diverse besværgelser i retning af den dumme cykeltyv, der har gjort mit liv mega besværligt.

Jeg er heldigvis nået til et sted i mit liv hvor jeg har det ok med at føle som jeg gør, hvor jeg tidligere nok ville have banket mig selv oven i hovedet med, at jeg i nogle situationer simpelthen ikke formår at se gaven i det irriterende der sker, ej heller at putte masser af sukkerflødeskum, glimmerlykkedrys og lyserøde bobler ud over det.

Min oplevelse er, at mange i "den spirituelle sektor" lever i en frygt for at føle eller gøre tingene forkert, og så skal alt nok blive godt hvis bare vi fortrænger alle de ulovlige følelser, ved at lave særlige ritualer eller tage i skoven og kramme et træ på den rigtige måde.

Men hvad stiller vi så op med os selv, når vi kommer hjem fra vores perfekte skovtur, ceremoni eller hvad vi nu har gang i, og børnene stadig skaber sig, manden stadigvæk er sur, chefen stadigvæk er urimelig og det stadigvæk bringer vores pis i kog?

Jeg tror, at mange indimellem føler sig stressede, utilstrækkelige og uperfekte i deres stræben efter at leve som perfekte spirituelle, og i det hele taget som menneske på jorden med alle de krav vi selv og alle andre bombarderer os med.

Livet er bare ikke altid lutter lagkage, og bliver det heller ikke nødvendigvis selvom vi drejer 8 gange rundt om os selv mens vi chanter Hulubulu…

Misforstå mig ikke, jeg er stadigvæk fan af ceremonier, trækramning og alt det andet fantastiske vi kan boltre os i af spirituelle og selvudviklende aktiviteter.
Dem der føler sig lykkelige i det, skal for guds skyld fyre den af - Jeg har da i hvert fald selv tænkt mig at fortsætte med det.

Men lad os da for h***** slappe lidt af med al den spirituelle perfekthed (som jeg i hvert fald selv har strugglet med), og give os selv tilladelse til at føle alt det vi føler, mens vi stille og roligt finder frem til hvad vi skal stille op med os selv, når vi er ude af balance.

Det skader nok ikke at løsne op og grine lidt af det hele, og os selv i processen.

 

Hvordan har du det med "spirituel perfekthed"?
Kommentér herunder.

Se også Vlog hvor jeg er spirituelt ukorrekt frustreret over cykeltyven eller læs mit blogindlæg Positiv tankegang min bare r**

 

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

4 kommentarer til indlægget


 • Først tænker jeg at man må definerer spiritualitet. For mit vedkommende handler det om kærlighed ikke den begrænsede menneskelige kærlighed fuld af krav bindinger og forventninger, men den højeste kærlighed den universelle uden fordringer, hvor man elsker sig selv og andre for at elske. En proces hvor man transformeres og hvor man trin for trin kan se gennem illusionen om hvad vi har lært vi skal være og hvad vi skal gøre for at være rigtige.
  For vi er jo alle rigtige og selvom vi altid kan udvikle os og slippe gammel bagage.
  Vi er alle guddommelig kærlighed og skal tilbage til den. Og det er en livslang proces
  Personligt har jeg valgt at have en guru til at hjælpe mig en som har gået stien før mig og han hjalp mig til at finde min helt egen sti.
  Det hjalp mig at have et klart mål . Ellers kan man hoppe og shoppe hele livet igennem og aldrig rigtig finde svaret for der er så mange tilbud at vi drukner

 • Hvor er jeg enig med dig.
  Vi skal huske at så længe vi er her på jorden er vi under udvikling og i en lære proces og det er ok at træde ved siden af.
  Jo mere vi lærer af de gange vi træder ved siden af jo længere når vi i vore udvikling.
  Så uden at træde ved siden af en gang i mellem ingen udvikling.

 • “Befriende og forløsende” ord….ja, det handler måske om at erkende, at livet er en proces, og at vi som mennesker indeholder alle tanker og følelser…At blive spirituel, stå til tjeneste – betyder jo ikke at man skal være på en speciel måde…” have styr på det”…men være troværdig, ” et rigtigt menneske på godt og ondt”, hvis vigtigste kvalitet er at møde andre hvor de er – og formidle ud af den spirituelle ” værktøjskasse” til glæde og gavn….Det er naturligt at blive vred på en cykeltyv…..når vi så har fået vejret, sundet os, så kan den spirituelle del , været måden at slippe/ eller sætte tingene på plads i dit system….vær glad, for du er ærlig og troværdig….der er rigtig mange ” selvfede” spirituelle, der lægger bånd på sig selv- hvilket er rigtig synd for dem…men måske også bare en del af deres proces……

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.