Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

06

jun

Følger din indretning med din ekspansion?
Tags: ,

Følger din indretning med din ekspansion?

Der er sket meget for mig i løbet af det sidste år, og der er stadigvæk vilde forandringer in progress i min forretning.

Jeg har haft travlt med både bogskrivning, Intuitiv Feng Shui Uddannelsen og udvikling af nye tiltag, og min prioritet har ikke været, at lade min indretning følge med udviklingen (frisørens hår er altid det der mest trænger til klip og farve, er det ikke sådan...?).

Så når jeg lukker computeren ned for sommerferie vil jeg, udover at gå på stranden, spise is, tage til festival og sippe rosé, også bruge tiden på at finjustere indretningen ved min arbejdsplads, til at matche mine fremtidsplaner.

Jeg har ikke et helt rum jeg kan bruge som kontor, så jeg har indrettet et lille hjørne af min stue til at fungere som arbejdsplads, og det er her jeg primært vil lægge min energi henover sommeren.

Lige nu har min popcornhjerne masser af idéer til projektet.
Blandt andet har jeg kig på noget tapet, som kan være med til at lave et rum i rummet og markere at det er mit kontorhjørne, og så overvejer jeg om bordpladen skal friskes op med en klat maling i en frisk farve, eller helt skiftes ud.

Uanset hvad jeg ender med, er jeg bevidst om at opgraderingen af mine arbejdsomgivelser skal være med til at støtte op om den retning jeg gerne vil, så jeg løfter min business med frisk og fremadrettet energi, i stedet for at blive i stillestående og gammel energi, som jeg er klar til at rykke videre fra.

WoopWoop, jeg glæder mig til det tiltrængte løft!

 

Læs også 3 steder du kan starte din feng shui praksis

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.