Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

05

maj

Få mere leg, glæde og nydelse i dit liv
Tags:

Få mere leg, glæde og nydelse i dit liv

Det er den del af dig der glemmer at lege, der ødelægger dit liv.

Hvis alvoren overtager, og du nedprioriterer leg, glæde og nydelse, vil dit flow lukke ned.
Når dit flow lukker ned, stopper dit liv med at flyde nemt og ubesværet, og du vil føle at skal der kæmpes meget mere for at tingene falder i hak.

Jeg havde for nylig en session med en kvinde hvis udfordringer blandt andet var, at finde tilbage til legen og glæden ved livet.

Det virkede fuldstændigt uoverskueligt for hende, og hun havde sat høje bjerge af overspringshandlinger foran sig selv, fordi hun inderst inde ikke følte at hun fortjente netop leg, glæde og nydelse.

Det var virkelig angstprovokerende for hende, at tage skridtet ind i den nye verden, hvor det var tilladt blot at nyde, uden nødvendigvis at skulle yde, og selvom hendes gamle anti-nyde vaner ikke gavnede hende, var de stadig meget mere trygge og velkendte, og derfor også svære for hende at slippe.

Hvis det er svært for dig at slippe eller du ikke føler du fortjener fx. nydelse, så start med små skridt.
Et af mine råd til kvinden her var, at begynde at lukke nydelsen ind i små doser, og i starten bare fokusere på 5 minutters fri leg og nydelse om dagen.

5 minutter!

Skulle det nu kunne rykke noget?

Ja faktisk.

Det er lidt lige som at træne: I starten skal du måske lige tage dig sammen til at komme i gang, og så er det smart at starte med et mål der hedder 10 mavebøjninger om dagen for at undgå at du bliver helt træt bare ved tanken, og helt dropper det allerede inden du er kommet i gang.

Når du begynder at se resultater af dine 10 daglige mavebøjninger, vil du have mere og bliver motiveret til at lave flere, og tilsidst ender du i en rutine hvor du slet ikke kan undvære dine daglige mavebøjninger.

På samme måde er det med nydelsen - når du først kommer i gang, kan du slet ikke lade være, og du åbner automatisk for mere.

 

Læs også Klæd dig på til det humør du gerne vil være i

Er du nysgerrig på feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

4 kommentarer til indlægget


  • Den ramte også plet i min hjerne 🤯😅🙈

    Jeg prøver… men det er hår træning, en gang imellem, at skulle tænke på sig selv, før alle andre! 🙏🏻

  • Tusind tak for dig og dit råd til bare 5 min fri leg og nydelse hver morgen, det vil jeg prøve. Er nemlig mega seriøs, har egentlig aldrig rigtig lært at nyde. Et liv med mål og strenge træningstimer, gjorde jeg ikke tog tiden til pjat. Så ved mest af alt ikke rigtig hvordan man nyder?! Indtil nu! for dette år er starten på 200% nydelse i mit liv! Tak

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.