Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Til dig der skal holde jul alene i år
Tags:

Til dig der skal holde jul alene i år

Sidste gang jeg holdt jul alene, var engang i 00’erne, efter jeg var blevet skilt fra børnenes far.
Det var hans jul med børnene, og selvom jeg var inviteret flere steder, valgte jeg martyrisk at holde jul alene.

Spørg mig ikke hvorfor, jeg har ingen anelse, men jeg valgte at gå alene i kirke, hvor jeg grædende hakkede mig igennem de smukke julesalmer, og bagefter tog hjem med en stor pose slik, som jeg spiste mens jeg græd mig selv i søvn foran fjernsynet.

Selvvalgt og lidt skørt. Mange år siden. Silly me.

Denne gang er det anderledes.
Få dage inden juleferien tester en kollega positiv på det unævnelige ingen af os magter tale om, og hurtigere end vi når at kigge rundt på hinanden og sige OMIKRON!, er vi 13 smittede and counting.

Mit forløb er som en mild influenza, med lidt feber, hoste og hovedpine, så jeg regner med at være ude på den anden side om et par dage, og det er dejligt.

Det værste er juleaften!
Jeg havde faktisk glædet mig, som jeg altid gør, og jeg gad bare virkelig godt holde jul med min familie, så det er en kæmpe skuffelse, at det ikke kommer til at ske.

Det sagt for at fortælle, at jeg forstår dig, der sidder med en lidt flad fornemmelse over den jul, der bliver holdt uden dig.
Men jeg har lidt tricks i ærmet, så vi nok skal komme godt igennem aftenen du og jeg, og de mange tusinde andre, der er ramt af samme irriterende situation.

3 gode råd til dig der skal holde jul alene

1. Skift fokus
Jeg er varm fortaler for, at man skal give alle følelser plads og lade dem fylde, men du bliver også nødt til at snappe ud af tristessen engang imellem, så du ikke bliver opslugt af et stort sort hul.
Rejs dig op (hvis du kan), ryst din krop, tag en kop the, ring til en ven (og tal om andre ting end hvor synd det er for dig), eller gør noget andet der hiver dig ud af en eventuel nedadgående offertankespiral.

2. Accepter situationen og få det bedste ud af det
Ja, det ER møgærgeligt, men der ER heller ikke noget at gøre ved det.
It is what it is, og for mit vedkommende så ser Grey’s Anatomy jo heller ikke sig selv.
Desuden har jeg både avocado, marcipanbrød og vaniliethe - What's not to like!?

3. Stadig fucked?
Skid på perfekt balanceret højfrekvent og positiv tankegang - Giv dig selv lov til at have det ad helvede til, gerne helt ud i det patetiske!
Jeg mener, du sidder her helt alene på årets måske hyggeligste dag, det er sgudda krafteddermanme pisse nedern.
Svælg i det. Hav ondt af dig selv to the max. Vær helt tudeagtig og klynkende.
Måske er der også nogle gamle ting du ikke har haft tid til at sørge over i dit ellers travle liv, så kan du slå det hele sammen og få det grædt ud en gang for alle.
Og lige om lidt er denne her ene forfærdelige dag i hele dit lange dit liv overstået. Solen kommer til at skinne, du bliver glad igen, og nu har du også prøvet at sidde alene juleaften i iso.

 

Glædelig jul!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.