Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

05

maj

Når noget føles off, så er det fordi det ER off
Tags:

Når noget føles off, så er det fordi det ER off

“Did you really stay in your room this morning and not go to class?!”
Kvinden kiggede undrende på mig, men hendes ansigtsudtryk ændrede sig, da et lys gik op for hende: ”I wish I had too….”

Hun var en af de få jeg havde interageret med på det meditationsretreat jeg lige er kommet hjem fra, fordi jeg havde det så mærkeligt med at være der, og da jeg oplevede hendes reaktion på mit pjækkeri, gik det op for mig, at hun havde det på samme måde.

Hver dag i en uge havde jeg haft lange diskussioner med mig selv om, at nu måtte jeg simpelthen tage mig sammen, og slæbte mig afsted, for så at klaske sammen som en klud tidligt om aftenen og sove 10 timer i streg.

Indtil den sidste dag, hvor jeg valgte at respektere det jeg mærkede, og blev hjemme på mit hotelværelse i stedet for at deltage i undervisningen.
Jeg kunne ikke sætte fingeren på hvad det var, men et eller andet føltes bare off for mig, og jeg kunne ikke længere negligere den stemme inden i mig, der råbte højere og højere som tiden gik.

Alle de andre virkede bare så glade for det, så hele vejen igennem havde jeg tænkt “det er nok bare mig”.
Ikke at det burde gøre en forskel, om jeg var ene om at have det mærkeligt med det, for følelsen var der jo, men det gav mig alligevel en ro at opdage, at jeg ikke var alene om at have det sådan.

Hvorfor er det lige, at mange af os ikke rigtig stoler på det vi mærker inden i, før vi ser eller oplever at andre har det på samme måde?

Ikke kun i forhold til uddannelser og kurser, men også kærester (alle andre siger ajj hvor er han fantastisk, ham skal du holde fast i, og hovedet prøver at forklare hvorfor man skal blive, men hjertet råber neeeejjj!!), boliger (alle andre siger næææ hvor er her skønt, her skal du da bo forevigt og hovedet prøver at forklare hvorfor man skal blive, men hjertet råber neeeejjj!!), jobs (alle andre siger woopwoop hvor er fedt for dig det her, her skal du da arbejde mange år endnu og hovedet prøver at forklare hvorfor man skal blive, men hjertet råber neeeejjj!!), eller [indsæt selv].

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er blevet i noget, hvor jeg har siddet med en sær fornemmelse, men alligevel er blevet, fordi “det er jo nok bare mig”.

Jeg håber for mig selv, at jeg med min nye måde at handle på, når jeg reelt mærker at noget ikke passer til mig, fremover vil blive endnu bedre til at stole på det jeg mærker og handle derefter - Også selvom ingen andre skildrer med at de har det på samme måde som mig.


Hvordan håndterer du det, når du mærker noget andet end alle de andre (giver udtryk for)?
Du er velkommen til at kommentere herunder.

Læs også Almost famous

 

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser.

2 kommentarer til indlægget


 • Helt enig.

  Jeg tror meget det er et spørgsmål om at finde din egen rythme og lytte til den. I vores tech verden er det meget svære end før at høre sig selv uden at blive overdøvet af andres “larm”.

  Nogle gange er det et nok et spørgsmål om at være åben med sine tanker, så andre ser at det er okay at gøre det samme. Du hopper i poolen først for at se om vandet er varmt og folk vil følge dig.

 • Jeg er virkelig dårlig til at gøre noget der ikke føles rigtigt, helt fra jeg var barn har jeg “været på tværs” som min mor kaldte det. 🙃
  Selvfølgelig er vi alle nød til at gøre ting vi ikke har lyst til. Men når vi er klar over hvad vi føler, så kan vi ændre situationen, eller flytte fokus på det der er positivt i situationen, hvor lidt det end er, indtil vi kan ændre eller komme ud af situationen.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.