Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Indretning

Med bevidst boligindretning bliver din bolig ikke bare hyggelig, den støtter også din retning mod de mål du har sat dig i dit liv.
Hvis du gerne vil styrke forskellige områder i dit liv, vil de geniale feng shui redskaber hjælpe dig godt på vej.

Med en optimal feng shui indretning kan du fx skabe et bedre familie- og kærlighedsliv eller en bedre økonomi. Det gør du blandt andet ved at fokusere på, hvad de forskellige rum symboliserer og indrette dem, så de støtter op omkring det du gerne vil opnå.

Få den bedste indretning i din boligs rum

Feng shui stue
Feng shui soveværelse
Feng shui kontor
Feng shui køkken

Indretning med feng shui

Stuen symboliserer fællesskab, og for at støtte op omkring det, skal stuen gerne indrettes med varme farver og bløde tekstiler, der gør rummet endnu hyggeligere.

Hvis du vil have mere kærlighed i dit liv, eller måske finde en kæreste, er det soveværelset du skal prioritere.
Her er det godt at have rolige farver og dæmpet belysning, samt bløde, vamsede tekstiler, der skaber en imødekommende stemning. Du kan også tilføre dufte og musik til at vække alle sanser, eller anbringe forskellige kærlighedssymboler rundt i rummet.

I feng shui symboliserer køkkenet rigdom. Vil du forbedre rigdomsenergien i dit liv, er det godt at sørge for god belysning i køkkenet og at rydde ud i det køkkenudstyr, du ikke bruger, så du undgår mørke tilproppede hjørner i dit køkken, hvor energien står stille.

Du kan også fremme din karriere ved hjælp af din indretning, når du justerer energien det sted i dit hjem, du bruger som kontor eller hjemmearbejdsplads. Her kan du blandt andet skabe god energi ved at give arbejdspladsen et personligt præg med moodboards, diplomer eller egne logoer.

 

Lær mere om feng shui indretning