Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Feng Shui Stue - Stuen symboliserer også fællesskabet

Hvis du gerne vil styrke fællesskabsfølelsen i din familie og dit sociale liv i det hele taget, kan du også arbejde med energien i din stue uanset hvor i din bolig, den er placeret.

Feng shui din stue – Sådan gør du

Stuen skal være indbydende og hyggeligt indrettet, gerne med varme farver og bløde tekstiler, som medvirker til at gøre setuppet endnu mere hyggeligt.

Ildelementet er helt eminent til at skabe god en hyggelig og social stemning.
Vil du skabe god feng shui i din stue med ildelementet, skal du have fat i røde nuancer, bogstaver, ord, bøger, trekantede former, billeder af levende væsener, skind, muslingeskaller og andet, der stammer fra dyr samt ild og lys af enhver art.

Belysningen i stuen skal helst være blød og dæmpet, men stadigvæk kraftigt nok til, at alle kan se hinanden tydeligt, og den skal nå helt ud i hjørnerne, så Ch’i energien kan komme godt rundt.

 

Lær mere om indretning med feng shui

Feng shui stue – enlig eller samboende

Bor du alene, men drømmer om at have flere gæster, så gør plads til dem, du ønsker dig ved at sørge for, at der er pladser til alle de gæster, der snart kommer på besøg i din stue.
Bor du sammen med andre, skal der være siddepladser nok til alle i husstanden, gerne placeret rundt om et bord, eller i en rundkreds, hvis du vil styrke fællesskabsfølelsen mellem jer.

Hvis du ikke har plads til at have sofa og lænestole hele vejen rundt om sofabordet, kan du skabe god feng shui i din stue ved at have nogle puder, puffer eller marokkopuder, der ikke virker så bombastiske, som lænestole gør.

Feng shui stue – hvad kan du ellers gøre

Er det helt umuligt, må du i stedet se, om du kan skabe en form for samling med et tæppe under sofa og bord, og evt. have de løse puder stablet, så de nemt kan tages frem, når du vil lave lejrbålsstemning omkring bordet.

Urinstinktet falder bedst til ro, når der er frit overblik over de farer, der kan finde på at nærme sig, derfor er siddepladser i powerspot, dvs. med en fast væg bag dig og udsyn til døre og vinduer, at foretrække.

Det er ikke altid, det kan lade sig gøre at have siddepladser i powerspot og lave lejrbålsstemningen, men så må du gøre det så godt, du kan med de muligheder, du har.