Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

06

jun

3D, 4D og 5D
Tags:

3D, 4D og 5D

 

Vi er på vej i fuld fart mod Den Nye Tids Energi, og når vi taler om Den Nye Tid, er det ikke til at komme uden om betegnelserne 3D, 4D og 5D.

Hvad betyder 3D, 4D og 5D?

D står for dimension, og beskriver fint de forskellige stadier vi hver især, som mennesker, befinder os på, i forhold til Den Nye Tid.

Grænserne mellem dimensionerne er ikke skarpt trukket op, dvs. du skifter ikke med et fingerknips overnight fra en dimension til en anden, men bevæger dig flydende mellem dimensionerne.

3D

Kodeord: Frygt, ego, offer, mistillid, kontrol, drama.

Det er her du finder det firkantede verdenssyn, og dem jeg (med stor kærlighed) kalder dinosaurerne.
De lever som de gør, fordi det plejer man. Alt er opdelt i kasser, og de vil helst ikke bede om forandring eller nytænkning af nogen som helst art.

For 3D mennesker er verden sort/hvid, og de tror sjældent på, at der er noget mellem himmel og jord.
De lader sig gerne rive med af drama og den frygt, der dagligt pumpes ud gennem medierne, og kunne aldrig finde på at stille spørgsmålstegn ved det, de har lært, er autoriteter.

I frokostpausen deles den nyeste sladder med kollegaerne, og man brokker sig over, at verden er af lave, men gør ikke selv noget aktivt for at ændre noget til det bedre - why bother.

Verden cirkulerer omkring dem, og det vigtigste er, at de selv har det godt.

4D

Kodeord: Følelser, hjerte, håb, bevidsthed.

Der tales en masse om 3D og 5D, men ikke så meget om 4D, hvilket er lidt pudsigt, for der er rigtig mange, der lige nu skøjter forvirrede rundt i 4D.

4D folket har 5D bevidstheden om, at de er en del af noget, der er større end dem selv, men hænger stadigvæk fast i flere aspekter af 3D mindsettet, og det giver en sjov blanding af 3D og 5D måden at være i verden på.

Med en mindre snævertsynet holdning til tingene end 3D, eksperimenterer 4D gerne med forskellige måder at leve på, fx som veganere, yoga-entusiaster, iværksættere eller andet, der for 3D er meget “alternativt”.

For 4D er 5D det sejeste i verden, og de vil hellere end gerne udråbe sig selv som værende 5D, når de opdager, at den betegnelse findes. Men interessant nok har de, med deres 3D behov for at inddele i rigtigt og forkert, stadigvæk ofte tendens til, at prædike deres woke (synes de selv) livsstil, og dømme dem, der ikke lige følger deres overbevisning.

4D har også brug for at putte ting i kasser, for at forstå og anerkende sammenhængen mellem det de tænker, føler og oplever.
Derfor elsker mange 4D typer, at dyrke traditioner som feng shui, astrologi og numerologi, hvor de får stillet deres lyst til eventyr i en mellem-himmel-og-jord-5D-feeling, som ikke kan forklares videnskabeligt, og samtidig har de faste regler at holde sig til 3D style.

Det betyder, at en merkur retrograd godt kan bremse dem i at handle på ellers stærke impulser, og et forkert navn være skyld i, at livet ikke lige flasker sig, ligesom overbevisningen om, at en ny sofa placeret perfekt i rigdomsområdet, er det eneste der skal til for at deres lykke er gjort.

5D

Kodeord: Ren væren, kærlighed, tillid, fællesskab, intuition, nuet, flow.

5D mennesker ER bare i verden.
De mærker, at alt er forbundet og hviler i den vished.

For dem er det ikke vigtigt, om man tror på det ene eller det andet, hvordan planeterne står eller hvad man hedder.
De lever i nuet og flyder frit, hvor deres intuition bringer dem hen, uden behov for kasser og definitioner.

5D mennesker er drevet af en indre trang, som naturligt kommer fællesskabet og klodens høje frekvens til gode.

De mediterer hvis de oplever en indre trang til at meditere, og ikke fordi de bør.
De er veganere, hvis de oplever en indre trang til ikke at indtage animalsk, ikke fordi det er en regel.
De dyrker yoga, hvis de oplever en indre trang til at bevæge deres krop på den måde, ikke fordi de har læst, at det er noget rigtige spirituelle gør, osv.

Hvad andre gør, blander de sig ikke i, men det, at de står så rent og stærkt i den energi de er, og det de foretager sig, gør at andre ofte følger deres eksempel.

Fra 3D til 5D

Jordens befolkning er mange forskellige steder i processen mellem 3D og 5D, og det ses tydeligt, hvis man kigger ud i verden.

Når noget er slut og ikke vil slippe, forstørres det indtil smerten bliver så stor, at man tilsidst må overgive sig, og de voldsomme ting der sker på jorden, både menneske og naturskabte, er et dramtisk opgør med den gamle tids 3D energi, der for alt i verden vil undgå forandring.

Lige nu gennemgår mange en spirituel opvågning, som bringer dem tættere på den lyse og lette 5D frekvens, og på et tidspunkt vil overvægten af energien tippe til at være 4D. De få der stadig hænger fast i 3D, tipper automatisk med, så vi sammen bevæger os mod næste store skift til 5D, hvor flere og flere allerede er i gang med at udfolde sig.

Dimensionerne og feng shui

Hvis vi nu legede, at 3D var åbne for feng shui, ville de udelukkende praktisere det ud fra reglerne, som skulle analyseres grundigt og tages meget bogstaveligt. 4D ville arbejde mere organisk med reglerne, og dykke ned i den indre feng shui, hvor 5D ville gå full on ind i en intuitiv tilgang til indretning.

Hvorend du ligger på D-skalaen, kan du godt arbejde henimod en form for feng shui praksis, der matcher 5D og Den Nye Tids Energi, ved fx, at:

 

Læs også Er du empat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.