Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Mine navneskift med numerologi
Tags:

Mine navneskift med numerologi

Jeg har skiftet navn 3 gange med numerologi, og er nu landet på det diskrete Rebekkahlily Ramona Talulah Levendahl.
(Det er som om det bliver længere hver gang...)

Den første gang jeg skiftede navn med numerologi, var jeg så småt ved at gå fra et liv, hvor jeg kun snusede nysgerrigt til spirituelle emner, uden selv at vide, at jeg havde evner i nogen som helst retning, til pludselig at være i fuld gang med clairvoyance uddannelsen med vilde åbenbaringer.

Mine nærmeste på det tidspunkt, var ikke udpræget med på idéen om, at jeg gik dybere i min spiritualitet, og da jeg luftede idéen om navneskifte ved hjælp af numerologi, mente nogle, at jeg nok var ved at være klar til indlæggelse på den lukkede.

Men jeg skiftede alligevel i smug mens min daværende mand var ude at rejse, så han ikke kunne obstruere det, og holdt i øvrigt lav profil med det, hvor jeg kom frem.

Numerologi og udrensning

Ved et navneskifte kommer man ud i en form for udrensning, hvor man slipper en masse gammelt, for på den måde at give plads til noget nyt, og jeg husker tiden efter mit første navneskifte, som en af de vildeste perioder i mit liv, på godt og ondt.

Arbejdsmæssigt begyndte der så småt at ske ændringer til det bedre, men mine relationer buldrede og bragede, og flere personer forsvandt ud af mit liv i tiden efter.

Det var ret smertefuldt at sige farvel til så mange, men set i bakspejlet kan jeg godt se, at de har skulle væk for at give plads til de helt fantastiske mennesker jeg har i mit liv i dag, som er helt anderledes i deres energi.

I virkeligheden handler symptomerne for udrensning oftest om, at vi har modstand på det nye, for selvom vi med vores hovede godt ved at det bliver godt og gerne vil ændringerne, så reagerer vores system helt naturligt ved at stritte imod det ukendte, fordi det føles utrygt.

Vi ved hvad vi har men ikke hvad vi får, og når utryghedsfølelsen opstår, har vi det med at holde krampagtigt fast i det der er ved at forsvinde ud af vores liv, for at bevare trygheden der er ved det gammelkendte, og det er i den kamp smerten ved udrensningen ligger.

Man kan sige, at jo nemmere man har ved at slippe det gamle der ikke skal med videre, des mildere vil udrensningssymptomerne opleves.

Ny numerolog og nyt navn

Nogle år senere rendte jeg ind i en ny numerolog, og vi faldt selvfølgelig i snak om numerologi.

Jeg var på det tidspunkt sprunget ud af skabet med både spiritualitet og navneskift.
Udrensningen var et overstået kapitel, og jeg mærkede hvordan det hele faldt mere og mere på plads i mit liv, på en ny og skøn måde, så det kørte, med lidt udsving hist og pist, på skinner.

Alligevel var der et eller andet med mit navn, der føltes forkert i mig, så jeg rådførte mig med den nye numerolog, som kunne bekræfte at der var noget der godt kunne være bedre, og anbefalede mig nogle justeringer.

De nye mennesker i mit liv støttede mig i det, og de dejlige mennesker fra gamle dage, der stadig hang i, himlede med øjnene, men jeg krammede dem alle og det med kærlighed, og skiftede navn igen.

Denne gang var udrensningen ikke så voldsom, selvom der da var en smule tumult, og beslutningen om at skifte navn igen føltes helt rigtigt for mig.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at mange af de positive ting der er sket for mig både privat og forretningsmæssigt, siden jeg skiftede navn anden gang, er noget jeg kan takke det navneskifte for.

Jeg kom mere hjem i mig selv, da jeg fik det navn.

Alle gode gange 3

Og alligevel gjorde jeg det så igen.

Efter nogle år med navn nr.2 fandt jeg igen mig selv i et kæmpe skift, både privat og forretningsmæssigt, og jeg kunne mærke, at det var tid til en justering af navnet igen – Det hele hænger jo sammen.

Spirituellaerne elskede det, dinosaurerne himlede med øjnene igen, jeg krammede dem alle og det i kærlighed, og skiftede for tredie gang, spændt på hvad det ville bringe med sig på længere sigt.

Jeg vidste jo efterhånden af erfaring, at alt i ens liv bliver kastet op i luften, når man ændrer energien i sit navn, og det var heller ikke kedeligt denne gang.

Men hvorfor gå til numerolog flere gange?

Jeg kan godt se udefra, at det måske virker lidt gakkelak, at skifte navn flere gange – Én gang skulle vel være rigeligt, hvis man endelig springer ud i det og skifter navn?

For nogle er det sikkert fint at skifte en enkelt gang, og så er dét det.

Men ligesom jeg har været 2 ægteskaber og 17 forskellige vægfarver igennem i den forandringsproces det nu engang er at være menneske, har jeg altså også været nogle numerologer og navne igennem, som på hver deres måde har været fine og, for mig, rigtige skridt på vejen i min navnerejse, så jeg føler faktisk ikke, at jeg har haft forkerte navne undervejs (ej heller ægteskaber eller vægfarver).

Og så skulle det efter sigende også have noget at sige, at jeg som 4'er godt kan lide at skifte navn oftere end gennemsnittet.

Hvordan vælger man den rigtige numerolog?

Det er lidt en jungle med alle de numerologer, som alle har hver deres måde at gøre det på og hver der mener, at de selv sidder med sandheden (ligesom det generelt kan forekomme i spirituelle kredse).

For mig at se skal man ikke lade sig overvælde af frygten for at gøre noget forkert – Prøv det af!

Selvfølgelig skal man ikke bare kaste sig hovedkulds ud i det ene og det andet uden at tænke sig om, men jeg tror på, at vi møder dem på vores vej, som giver os det der er meningen for os, og nogle gange betyder det måske at man må tage en lille omvej inden man ender ved det “rigtige” kirsebærtræ.

De første gange var det lidt tilfældigt (hvis noget er det) hvis råd jeg fulgte, men den sidste gang valgte jeg at gå med den numerolog jeg følte mig mest på bølgelængde med, og sidstnævnte måde at skifte på er også helt klart det jeg vil anbefale andre at gøre - Altså at vælge numerolog efter hvem du er på bølgelængde med.

Den numerolog jeg rådførte mig med i mit sidste navneskift var Millicentt Rosemunde.
Hun læser alt hvad der foregår både imellem og omkring linierne, og er så klog, grundig og nuanceret i sin numerologi kunst, at jeg altid føler mig mere end 1000% tryg ved at skifte navn med hendes guidance.

Står du og overvejer et navneskifte, eller bare gerne vil vide mere om numerologi, har hun mine aller varmeste anbefalinger, men MÆRK nu efter om du har det på samme måde.

 

Læs også Alt om spirituel opvågning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.