Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

09

sep

Udenforliggende baguaområder
Tags: ,

Udenforliggende baguaområder

Udenforliggende baguaområder, er de områder af plantegninge, som ikke udfylder baguakortet, men fx ligger ude i haven, inde hos naboen eller på trappeopgangen.
Børneværelser, teenageværelser og værelser man lejer ud, gælder også som udenforliggense områder.

Dengang jeg stadigvæk var gift, boede vi i et hus hvor kærlighedsområdet lå uden for i haven - Tror du lige jeg gik i panik, da jeg opdagede det på min aller første feng shui workshop?

Heldigvis fandt jeg hurtigt ud af, at der er visse ting man kan gøre for at kompensere for de udenforliggende områder, og faldt en smule til ro igen, selvom jeg var klar over, at det her ikke var særlig optimalt.

Dengang var jeg stadig meget hemmelig omkring al mit spirituella, så mig sende manden afsted på job (han var ikke så meget for det der feng shui noget), finde skovlen frem i skuret, snige mig ud i haven i et kikset forsøg på at skjule mig bag en vinterramt bøgehæk, hakke febrilsk i den stivfrosne jord, hurtigt begrave bjergkrystaller på 4 nøje feng shui udvalgte steder, og skovl tilbage i skur, helt som den stod før.

Godt nok var jeg hemmelig, men jeg var klar til takeoff - Og jeg skal da lige love for, at jeg fik trukket det udenforliggende kærlighedområde ind.

Hvad betyder et udenforliggende baguaområde?

Når vi har et eller flere baguaområder liggende ude, er det livsområder, hvor vi på en eller anden måde er udfordrede.
Samtidig afspejler det, at vi har tendens til, at søge det tema, som området står for, uden for os selv.

I mit tilfælde var det kærligheden.
Jeg troede, at det var alle de andre, og især min (nu ex)mand, der skulle fylde alle mine indre kopper og kander og skåle og gryder og baljer op med kærlighed. Og jeg var aldrig rigtig helt tilfreds.

Vi kan nemlig kun hente så meget ude, som vi har adgang til i os selv, og det var lige præcis dér det haltede for mig med kærligheden.
Jeg havde simpelthen ikke kontakt til kærligheden i mig selv, så selvfølgelig kunne jeg ikke mærke noget, uanset hvor meget han så end hoppede på tungen for mig (hvilket han dog ikke gjorde, men you get the picture, right?).

Vi indeholder allerede alt det vi søger ude, vi skal bare finde døren ind til det sted i os selv, hvor skattekisten ligger gemt, og det får du energetisk hjælp til, når du med feng shui trækker de udenforliggende baguaområder ind, samtidig med, at du arbejder med den indre feng shui.

Når du får åbnet ind til de steder, hvor du kan give dig selv det, som du altid har søgt ude, vil du føle den skønneste ro, fordi du ikke længere behøver kæmpe sådan for, at andre skal fylde dig op med alt det du troede du manglede.

Hvad gør man med de udenforliggende baguaområder?

Da det ikke er alle boliger, der er helt firkantede, kan du have et eller flere baguaområder liggende uden for hjemmet.
Værelser, du lejer ud, gælder også som udenforliggende områder, ligesom børne- og teenageværelser også gør, da det er andres domæne.

Der er flere måder at kompensere for de udenforliggende baguaområder på.

Bor du i hus, kan du begrave en bjergkrystal i hvert hjørne af huset, incl. det eller de hjørner, som ville have været der, hvis huset var helt firkantet. Altså skal der begraves 4 bjergkrystaller i alt, som tilsammen danner en firkant.
Når du gør det, skaber du en fuldendt energetisk firkant med krystallerne med det formål, at ”narre” energien til at tro, at dit hus er helt firkantet, og alle områder ligger inden for.

Bor du i lejlighed, eller kan du af andre årsager ikke komme til at nedgrave krystaller i jorden, kan du i stedet hænge et spejl på den væg, der støder op til det manglende område.
Spejlet skal hænge med spejlsiden udad, så du kan spejle dig i det, hvilket skaber en illusion om, at rummet fortsætter videre ud, end det reelt gør.
På den måde får du energien til at tro, at der er mere bolig, end der reelt er, lidt ligesom med bjergkrystallerne.

Hvis du ikke har så meget vægplads, fordi du måske har en dør eller et stort møbel stående, kan du hænge et lille spejl over døren eller møblet ind til det manglende område.
Spejlet behøver ikke være større end diameteren af et almindeligt drikkeglas for at virke, men kan også være større, hvis du har plads til det og synes, at det ser bedre ud rent visuelt.

Har du et vindue ud mod det manglende område, er en anden mulighed at hænge en facetsleben glaskrystalkugle i vinduet, for på den måde at trække det udenforliggende område ind.
En facetsleben glaskrystalkugle er en glaskugle, der er slebet til at have mange små flader, som gør, at den forstærker energien som et spejl x 100, så sørg for, at du er glad for din indretning i det område du hænger den op, og hæng kun 1, max. 2 op ad gangen – de er ekstremt kraftige i deres energi.

OBS! Undgå så vidt muligt, at hænge både spejle og facetslebne glaskrystalkugler i soveværelset, da begge dele kan være forstyrrende for søvnen pga. den stærke energi.

Passer spejle og kugler ikke ind i din indretning, kan du styrke energien for det manglende område ved at lade som om, at væggen ud til det manglende område er det manglende område.
Det gør du ved at placere de figurer, symboler og farver på og ved væggen ud mod det udenforliggende område, som du ville anbringe i området for at styrke det, hvis det lå inde i din bolig.

Lige til sidst…

Det er ikke farligt at have et eller flere baguaområder liggende ude, men derimod en fantastisk mulighed for udvikling, som du nu har fået redskaberne til at gå på opdagelse i.

Og så har den opmærksomme læser måske bemærket, at jeg havde en mand da jeg begravede bjergkrystaller for at trække det udenforliggende kærlighedsområde ind, som jeg senere omtaler som ex-mand.
Til dig der undrer dig over, at mit ægteskab tog den drejning, kan jeg anbefale, at læse mit blogindlæg om Feng shui udrensning.

 

Læs også 3 steder du kan starte din feng shui praksis

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.