Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

10

okt

Mit liv som spirituel
Tags:

Mit liv som spirituel

Det kan være en ensom rejse at stå ved, at man er spirituel, især i starten hvor man lige skal finde sine fødder i det, hvis man, som jeg, ikke altid har vist det udadtil og derfor ikke har ret mange omkring sig, der er på spirituel bølgelængde.

Selv om spiritualitet altid har spillet en stor rolle i mit liv, er mine spirituelle tendenser ikke noget, jeg har altid har været bevidst forbundet til eller været helt åben omkring. I hvertfald ikke over for alle.

Jeg har på fornemmelsen at jeg som barn mærkede mere end hvad jeg kunne rumme, så jeg lukkede delvist af for min spirituelle side, for at beskytte mig selv.

Alligevel har jeg så langt tilbage som jeg husker, altid har haft en interesse for, hvis ikke alle, så i hvert fald mange emner inden for den spirituelle genre.

Som barn og ung elskede jeg at høre om de 3 spiritist søstre på min fars side af familien, som 15-16 årig læste jeg spirituelle bøger, gik til foredrag om parapsykologi, som det hed dengang, og havde tarotkort med i skoletasken.

Da jeg var omkring 25 år, rendte jeg på mit studie ind i en fascinerende spirituel pige, som kunne læse tarotkort og vidste alt om engle, chakraer, krystaller og andet spændende, som jeg indtil da kun havde snuset til.

Jeg var hendes største fan og ønskede inderligt, at det var mig, der havde alle de fantastiske evner.

Det faldt mig ikke et øjeblik ind, at ikke alle mærker ting og får beskeder på samme måde som jeg gør, og at jeg faktisk allerede kunne alt det samme som hende.

Spirituel udvikling

Det var først i begyndelsen af ​​trediverne da jeg ved “et tilfælde” stødte på en clairvoyance workshop, jeg begyndte at forstå det.
“Yay!” tænkte jeg, "Hvor spændende, det skal jeg!”.

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig at jeg i løbet af den weekend ville kunne se ind i folks liv sådan som jeg gjorde.

Under øvelserne kunne jeg se alt fra hvordan folk boede (hvilket er sjovt, da jeg senere kom til at arbejde med feng shui), ned til de mindste detaljer som “Jeg kan se at du har en masse jakker i din entre, som du trænger til at få ryddet op i” over til personlige detaljer fra folks liv som “Det er noget af et trekantsdrama du har kørende” og hvad der ellers rørte sig.

Jeg blev fuldstændig overrasket over at opdage mine evner, og jeg ville have mere.
Så som et resultat af mine nyfundne clairvoyant færdigheder, min spontane natur og nysgerrighed efter at prøve nye ting, fik jeg straks tilmeldt mig en clairvoyance uddannelse.

Min clairvoyantunderviser Lone Hertz var også numerolog, og hjalp, mens jeg tog uddannelsen, en af ​​de andre studerende til at ændre sit navn.
På det tidspunkt var jeg ret skeptisk over for numerologi, men da jeg så de ændringer min medstuderende gik igennem, besluttede jeg mig for også at prøve det af.

Igen, ikke langt fra tanke til handling, ding dong så havde jeg ændret mit navn.

Det var en udfordrende periode af mit liv, da jeg for alvor trådte ind i den side af mig, der erkendte at jeg er fullblown spirituel, og jeg begyndte at forstå og connecte til mine clairvoyante evner.

På mit arbejde i filmbranchen gjorde jeg hvad jeg kunne for at skjule min spirituelle side.

Jeg kan huske vi engang skulle på optagelse i lufthavnen.
Pga sikkerheden skulle hver filmarbejder have en særlig personlig tilladelse, og derfor indlevere sygesikringskort til produktionslederen, for at blive sikkerhedsgodkendt og få adgang.

Jeg havde på ingen måde lyst til at udlevere mit sygesikringsbevis, for der stod jo verdens længste og meget numerologiske navn på.
Uhhh jeg syntes det var pinligt, men jeg måtte jo aflevere.

Som ofte havde jeg fået kørt den vildeste frygt stemning op i mig selv over hvad folk ville tænke og sige om det, og da dagen kom, var der ikke en eneste der kommenterede noget som helst om mit skøre navn.

Samtidig kæmpede jeg på hjemmefronten for at min mand skulle rumme og forstå mig.
Jeg var begyndt at udfolde en del af mig selv som han aldrig havde set før så tydeligt, så det har sikkert været mærkeligt for ham, pludselig at have en ny slags kone.

Jo mere jeg prøvede at overbevise ham om min spirituelle sandhed, des længere og længere væk kom vi fra hinanden.
I dag kan jeg godt se, at han bare var et spejl på min egen indre kamp for at stå ved mig selv og stolt eje den spirituelle side af mig, men dengang var jeg bare frustreret.

At jeg mødte modstand på hjemmefronten forhindrede mig mig dog ikke i at fortsætte min spirituelle opdagelsesrejse, så da jeg var færdig med clairvoyanceuddannelsen, fulgte jeg min intuition, der guidede mig mod feng shui uddannelsen i USA, og jeg har siden deltaget i utallige seminarer, kurser og uddannelser, der har udvidet min horisont inden for det spirituelle felt.

Som årene er gået, er min spiritualitet landet på en mere groundet og jordisk hylde i mig, i modsætning til tidligere, hvor jeg havde det med at svæve ud i dimensionerne, hver gang menneskelivet blev lidt for besværligt.
Der er kommet mere ro på og jeg skjuler ikke længere, hvem jeg er, og hvad jeg står for.

Mens jeg har gået vejen, har mit spirituelle netværk udvidet sig, og jeg har masser af skønne spirituelle mennesker omkring mig, men jeg går også fint i spænd med “ikke-troende".
I min verden behøver vi ikke være enige om alt for at respektere og rumme hinanden.

Jeg er i virkeligheden nok landet et sted, hvor alle i mine øjne er spirituelle - Ikke kun dem der diskuterer såkaldte spirituelle emner, eller har særlige færdigheder, der går under spirituelle kategorier.

 

Læs også Alt om spirituel ovågning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.