Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Midlertidig bolig – What to do
Tags:

Midlertidig bolig – What to do

Der er ikke noget rigtigt eller forkert feng shui mæssigt, når vi taler midlertidig bolig, men der er overvejelser du kan gøre dig, i forhold til hvor meget du skal "flytte ind", når det kun er for en periode.

Personligt står jeg lige nu overfor et halvt års genhusning, da ejendommen jeg bor i, skal renoveres, så jeg har tænkt meget over hvor meget, jeg vil gøre ud af min midlertidige bolig.

Min første tanke var, at lade så meget som muligt blive i kasser, ikke rigtig hænge noget op på væggene, og i det hele taget ikke gøre noget ud af den midlertidige bolig.

På den anden side har jeg det også sådan, at det er ærgerligt, hvis det halve år af mit liv bare skal overstås med en middelmådig levestandard - især når jeg ved hvor meget mine omgivelser betyder for mig.

Hvis jeg ikke flytter rigtigt ind i den midlertidige bolig, føles det som at sætte mit liv på stand by i 6 måneder, og leve på halvt blus, hvor jeg, hvis jeg flytter ind som om det er for evigt, mere lever 180% full on.

Så jeg har valgt det sidste.
Jeg flytter helt ind og slår rødder i min midlertidige bolig.

Når du optimerer din midlertidige bolig to the max, optimerer du også dit NU to the max

Ligesom en midlertidig bolig er en midlertidig tilstand, er Nuet også en midlertidig tilstand, og derfor afspejler forholdet til den midlertidige bolig også forholdet til Nuet.

Hver dag i livet er en gave, så er det da fjollet, at leve det halve år, som noget der bare skal overstås, og først når jeg er nået forbi de 6 måneder, SÅ kan jeg starte med at leve ‘rigtigt’ igen.

I bund og grund ved vi jo ikke noget om hvor længe vi er her, og som de sagde i Døde Poeters Klub, så handler livet vel om at sucke the marrow out of life - Også når det kommer til vores bolig, som så fint afspejler hvordan vi er i livet.

Vi kan have en tendens til hele tiden, at have den indstilling, at når vi når det mål/får kæreste/får jobbet/tjener milionen, SÅ starter livet rigtigt, men indtil da, er vi bare på stand by.

Jeg foretrækker Carpe Diem med udpakkede kasser, i stedet for et liv på halvt blus med ting i kasser.
Jeg flytter ind i mit NU, også selvom det ikke er den endelige og "perfekte" endestation.

Det kan altid godt betale sig, at lave det lækkert, der hvor man bor, også selvom det er midlertidigt

Lige tiltrækker lige, så når du optimerer energien i en midlertidig bolig, vil du tiltrække et tilsvarende højfrekvent sted at bo, hvor du, hvis du lader stå til, vil tiltrække et tilsvarende lavere frekvent sted.

I stedet for de større optimeringer som fx. tapetsering eller maling, kan du i stedet tænke i at gøre dig (endnu mere) umage med de mindre finesser i dit midlertidige hjem.

Pimp din midlertidige bolig med:

 

Læs også om Udenforliggende baguaområder

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.