Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Praktisk om Intuitiv Feng Shui Uddannelsen

 

Intuitiv Feng Shui Uddannelsen er for dig der

  • Gerne vil lære at lade intuitionen guide til feng shui praksis fra hjertet
  • Er klar på at arbejde med dig selv og transformere dit liv
  • Tør tænke ud af boksen, eksperimentere og gøre egne erfaringer
  • Er indstillet på at have kroppen med i din udvikling henimod bedre flow og grounding
  • Vil være en del af et rummeligt og ærligt fællesskab, hvor der også er plads til at tale om dimensioner, krystaller, astrologi, numerologi, spiritualitet og den slags

Intuitiv Feng Shui Uddannelsen er IKKE for dig der

  • Har behov for slavisk at følge en one-size-fits-all model
  • Helst vil adoptere andres måde at gøre tingene på
  • Befinder dig bedst med at terpe strikte regler og udenadslære
  • Vil have et indretningskursus eller en clairvoyanceuddannelse
  • Søger efter en guru at læne dig op ad, så du slipper for at mærke efter i dig selv

 

Intuitiv Feng Shui Uddannelsen er for dig der vil arbejde med feng shui ud fra en mere blød og intuitiv tilgang end den oprindelige, til tider mere rigide form, hvor alle regler ligger stramt side om side i hver deres firkantede kasse.

På Intuitiv Feng Shui Uddannelsen får du undervisning i alle feng shui redskaberne, og samtidig hjælp til at træne din intuition, så du kan praktisere en hjertebaseret feng shui, der passer til det enkelte individ, i stedet for den tænkte feng shui, hvor man ofte glemmer at have hele mennesket med i ligningen.

For at mærke svarene i os selv, bliver vi nødt til at være til stede i vores krop på denne jord, og ikke svæve væk, som mange spirituellaer (incl jeg selv) har det med at gøre, derfor er bevægelse og grounding også en del af undervisningen.
Groundingen vil også komme dig til gode, når du træder ind i den transformationsproces det er, at committe sig til et forløb som dette.

Der er ingen eksamen, da jeg mener at det koncept hører en gammel tid til – Hvem er jeg til at vurdere om det du mærker i dig selv er rigtigt eller forkert?
I stedet afsluttes uddannelsen med en certificeringskonsultation efterfulgt af en afslutningsmiddag, hvor du får overrakt dit certifikat og bevis på, at du har gennemført Intuitiv Feng Shui Uddannelses forløbet under mine vinger.

 

>>>> Læs mere om Intuitiv Feng Shui Uddannelsen

>>>> Se hvad tidligere elever siger om uddannelsen

 

Næste opstart: Hold dig opdateret via Feng shui nyhedsbrevet

Eller send gerne en mail til rebekkah@rebekkahleve.dk hvis du gerne vil skrives op til at få direkte besked når der åbnes for tilmelding til næste hold.