Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Baguaområdet for Børn og Kreativitet
Tags:

Baguaområdet for Børn og Kreativitet

Baguaområdet for børn og kreativitet er et af de 9 baguaområder i boligen.

Området har mange temaer, blandt andet støtter det op omkring en mere legende og kreativ tilgang til livet, og at det hele ikke behøver at være så firkantet, alvorligt og trist.

I baguaområdet for børn og kreativitet er der basis for at tænke ud af boksen og der må gerne være en lidt skævt og Pippi Langstrømpe agtig energi, med vi sover med fødderne på hovedpuden, har heste i køkkenet, tiaraer i planterne, og andet der skaber den skæve og legende stemning.

Har du nogle udfordringer du har svært ved at få orden på, vil det ofte løse sig, hvis du tænker mere ud af boksen, og ændrer tilgang til problemet.
Det er nemlig sjældent en mulighed, at løse problemet fra samme vinkel, som det opstod.

Baguaområdet for børn og kreativitet repræsenterer også forbindelsen til dit indre barn, så har du nogle triggers, du gerne vil til bunds i, vil et symbol på et indre barn i balance i området for børn og kreativitet være rigtig godt.
Det kan være et billede af dig som barn, hvor du er glad og har det godt, eller et personligt symbol der giver en energi af balance i de issues du bakser med at få styr på ift. dit indre barn.

Hvis du gerne vil være gravid eller har noget specifikt du gerne vil manifestere, er dette også baguamrådet, der vil være smart at booste.

 

Læs også om Feng shui symboler

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.